Sandıklı Belediyesi personel iftarı ve plaket töreni

Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL' ün talimatları doğrultusunda geçen sene yapılan ve geleneksel hale getirdiğimiz Ramazan ayı Personel İftarının ikincisi, yoğun katılım ile gerçekleşti.
Birim Müdürlerimiz ve personellerimizin katıldığı İftarımız birlik ve beraberlik içerisinde hep beraber İftar yemeği ile başladı. İftar yemeğinin akabinde yapılan dua sonrası Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL' ün konuşmaları ile devam etti. Başkan Mustafa ÇÖL konuşmalarında; "Belediyemizin hizmetlerinde büyük emeği olan siz değerli personellerimiz ile beraber İftar açmanın mutluluğunu duymaktayız. Birlik ve beraberliğe çok ihtiyaç duyduğumuz şu günlerde Ramazan ayının manevi atmosferinden beraberce faydalanıyoruz. Ben düzenlediğimiz bu iftar programına katıldığınız için şahsım ve Sandıklı Belediyemiz adına teşekkür ediyorum." dedi. Belediye personellerimiz iftar sonrasında Başkan Mustafa ÇÖL' e teşekkür ederek, kendisi ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Belediye Başkanımızın konuşmalarının ardından Belediyemizden emekli olan Personellerimize bir plaket töreni düzenlendi. Programda Başkan Mustafa ÇÖL emekli olan personelimize yaptıkları hizmetlerden ve bundan sonraki yaşantılarında başarılı olmaları dilekleri ile plaket takdim etti. Plaket töreni topluca çektirilen hatıra fotoğrafı ile sona erdi.
Emekli personellerimiz iftar yemeği ve bu nazik plaket töreni için Başkan Mustafa ÇÖL' e teşekkür ettiler.
İftar Programımız canlı ilahiler, Semazenler, Aşuk ve Maşuk gösterisi, çocuklarımıza ve bayanlarımıza dağıtılan hediyeler ile sona erdi.


 
 
 
 
 
 
Editör: Haber Merkezi