FESTİVALİN SON GÜNÜNDE BEDİRHAN GÖKÇE SAHNE ALDI

Sandıklı Belediyesi tarafından geleneksel olarak düzenlenen Yunus Emre ve Hocası Tabduk Emre’yi Anma ve Termal Turizm Festivalinde son gün Bedirhan GÖKÇE konseri ile son buldu.

Festivali ikinci ve son gününde ilk olarak Yetenek Sizsiniz Volkan'ın çocuklar ile animasyon gösterileri ile başladı. Seyirciler arasında seçtiği vatandaşlarımız ile de gösteri yapan Yetenek Sizsiniz Volkanın gösterileri beğeni ile takip edildi.

Daha sonra Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği tarafından (Yarenler) düzenlenen Halk Oyunları, kılıç kalkan ve Sandıklı yöresi Türküleri vatandaşlarımız tarafından büyük beğeni topladı. Başkan Mustafa ÇÖL program sonunda Dernek Başkanı Ekrem ÇAVUŞ'a Sandıklı Kültür Varlıklarını Koruma ve Yaşatma Derneği olarak Sandıklının tanıtımında ve kültür mirasına sahip çıkma adına göstermiş oldukları gayretlerden dolayı plaket ve çiçek takdim etti.

Çiçek ve plaket takdimine kısa adı "EYAD" olan Emirdağ Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı, yönetimi ve üyeleri adına plaket takdimi yapıldı. Başkan Mustafa ÇÖL burada yapmış olduğu açıklamada "EYAD Derneğine, Belçika, Hollanda ve diğer avrupa'nın değişik ülkelerinde yaşayan gurbetçilerimize çok teşekkür ediyoruz. Sandıklı Belediyesi ve EYAD tarafından yapılan organizasyon sonucu Sandıklıdaki Engelli vatandaşlarımızın dertlerine çare oldukları için kendilerine bir kez daha teşekkür ediyorum. Engellilerimizin engellerini kaldırmak Belediye olarak bizim asli görevlerimiz arasındadır, bu ve bunun gibi faaliyetlerimiz artarak devam edecek."dedi. EYAD Yönetim Kurulu Üyesi Ahmet PALA yaptığı konuşmada; "EYAD Derneği olarak Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa ÇÖL'e çok teşekkür ediyoruz. Bizleri verdiği destek ve gurbetçi vatandaşlarımızın katkısı ile yaptığımız bu faaliyetler Sandıklı İlçemizde ihtiyaç sahipi engellilerimiz ile buluştu. İnşallah ilerleyen zamanlarda bu faaliyetlerimiz devam edecek." dedi.

En son olarak Bedirhan GÖKÇE sahne aldı. Bedirhan GÖKÇE son zamanlarda Türkiyede yaşanan terör saldırıları sonucu vatandaşlarımızın derin bir üzüntüye boğulduğunu, bizleri tarih sayfasından silmek isteyen nice düşmanları Türk halkı olarak tarih sayfasından sildiklerini üç beş çapulcunun buna asla başaramayacağını söyledi. Bedirhan GÖKÇE programını son günlerde yaşanan saldırılar sonucu değiştirerek destansı, kahramanlık ve vatan şiirleriile süsleyen GÖKÇE Sandıklı Halkından büyük alkış aldı. Programın sonunda İlçe Kaymakamımız Faik ARICAN ve Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa ÇÖL Bedirhan GÖKÇE'ye teşekkür ederek çiçek takdim ettiler. Başkan Mustafa ÇÖL Bedirhan GÖKÇE'ye bakır hediyelik eşya verdi. Programın sona ermesi ile Yunus Emre ve Hocası Tapduk Emre’yi Anma Termal Turizm Festivali tamamlanmış oldu. Başkan Mustafa ÇÖL konserden sonra Bedirhan GÖKÇE'yi makamına davet ederek çay ikramında bulundu.

 

 

Editör: Haber Merkezi