BİLDEF 'DEN BAŞKAN MUSTAFA ÇÖL'E ZİYARET

Kısa adı BİLDEF olan Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkan Mustafa ÇÖL'ü makamında ziyaret etti.

Bursa İl Dernekleri Federasyonu Başkanı Mustafa DURSUN yapmış oduğu açıklamada; "BİLDEF olarak Afyonkarahisar ili ve ilçelerine ziyaretlerler düzenliyoruz. Bu sefer ki ziyaretlerimizin durağı Afyonkarahisarın en büyük ilçesi Sandıklı oldu. Sağolsun Başkan Mustafa ÇÖL bizi en iyi şekilde ağırladı, kendisi ile tanışmaktan şahsım ve BİLDEF derneğimiz adına ziyadesi ile memnun olduk, kendilerine bu bağlamda teşekkür ediyoruz." dedi.

Başkan Mustafa ÇÖL ziyeretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek; "BİLDEF Derneğine ve Başkanı Mustafa DURSUN'a yapmış oldukları bu nezaket ziyareti için teşekkür ediyorum. Bundan sonra da ikili ilişkilerimizin devam edeceğini umuyorum."dedi.

Ziyaretten sonra BİLDEF Başkan Mustafa ÇÖL'e günün anlam ve önemine istinaden plaket ve Bursanın meşhur Kestane Şekeri takdim ettiler. Başkan Mustafa ÇÖL bu nazik hediyeler için teşekkür etti. Ziyaret Sandıklı Belediyesi önünde çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.

Ziyarete katılan heyet şu şekilde;

Recep Yıldırım, Yusuf Ateş, Ramazan Er, Ramazan Kılınç, Mustafa Dursun, Hüseyin Görgülü, Veysel Topaloğlu, Ali Bozkurt, Ahmet Arslan, Maşallah Kocaman, Oğuz Yıldırım, Dursun Çetin, Halim Konuk, Gülsüm Anafarta, Sevgül Üstün, Yıldıray Yaka, Bilal Kavaaltı, Onur Hanifi Arslan, Mehmet Demirci, Boybeyi Çelik

Editör: Haber Merkezi