BELEDİYE YAŞLI BAKIM PROJESİNİ BAŞLATTI

Sandıklı Belediye Başkanı Mustafa Çöl'ün talimatıyla her gün sefertası ile yaşlı ve bakıma muhtaç kişilere yemek dağıtımına başlandı. Sandıklı Belediyesi bu hizmeti her gün yaparak yaşlı, bakıma muhtaç ve evinden çıkamayan kişilerin günlük sıcak yemek yemelerini sağlıyor.

Başkan Mustafa Çöl konu ile ilgili olarak yaptığı açıklamada " Yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler için başlattığımız bu proje ile Sandıklıda sıcak yemek girmeyen ev kalmasın istiyoruz. Bu kış gününde bir lokma ekmeğe muhtaç kişilerin varlığını biliyor, bu kişilerin bu hizmetten yararlanması için elimizden gelen çabayı gösteriyoruz. Her gün yapılan bu uygulama Sandıklı Belediyesi tarihinde de ilklerin arasına girmektedir. Yaşlı ve bakıma muhtaç kişiler Belediyemizin bakmakla yükümlü olduğumuz vatandaşlarımızdır. Bu ve bunun gibi projeler için her zaman taşın altına elimizi sokmaya hazırız."dedi.

Bu hizmetten memnuniyetini dile getiren vatandaşlar bizleri unutmadığı için Başkan Mustafa Çöl'e teşekkürlerimizi sunuyoruz dediler.

Editör: Haber Merkezi