BAŞKAN ÇÖL'DEN 19 MAYIS ATATÜRK'Ü ANMA GENÇLİK VE SPOR BAYRAMI MESAJI

Sandıklı Belediye Başkanımız Sayın Mustafa ÇÖL, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.
Başkan ÇÖL mesajında; "Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün geleceğimizin teminatı gençlerimize emanet ettiği bu gün, İstiklal mücadelemizin de başlangıcı niteliğini taşıyor. Türkiye’nin istiklal ve istikbali, hoşgörülü, tarihi geçmişine ve atalarına saygılı, milletine sadık, gelenek ve göreneklere bağlı genç nesillerle garanti altındadır. Türk gençliği, aydınlık yarınların teminatıdır. Bu nedenle en önemli görevimiz gençlerimize destek olmak, onları en iyi şekilde geleceğe hazırlamaktır. Bizler, genç nesillerimizin gelecekte çok daha iyi imkanlara kavuşması, dünya gençleriyle rekabet edebilecek donanıma, birikime sahip olabilmeleri için var gücümüzle çalışıyor, her türlü imkan ve kaynaklarımızı gençlerimizin geleceği için seferber ediyoruz. Sandıklımızda ki gençlerin eğitim, kültür, sanat ve spor ihtiyaçlarına yönelik elimizden gelen gayreti gösteriyoruz. Sandıklımızda yaşayan gençlerin daha iyi koşullarda eğitim görmesi, kültürle sanatla iç içe olması ve sporu hayatlarının bir parçası haline gelmeleri için her türlü desteğe hazırız. Geleceğe güvenle bakmamızda ki temel dayanak gençliğimize olan güvenden kaynaklanıyor.
Bu düşüncelerle, Gazi Mustafa Kemal ve silah arkadaşlarını rahmet ve minnetle yad ediyor, sevgili gençlerimizin ve tüm milletimizin 19 Mayıs Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı’nı yürekten kutluyor, selam ve sevgilerimi sunuyorum." ifadelerine yer verdi.
 
Editör: Haber Merkezi