ASLAN: “BİRLİK VE BERABERLİĞİMİZ BUGÜNKÜ GİBİ DAİM OLSUN”

Sandıklı Ülfeciler Köyünde Kutlu Doğum Haftası Etkinliği, siyasilerin ve halkın geniş katılımıyla gerçekleşti.

Sandıklı Ülfeciler Köyünde Peygamber Efendimiz Hz. Muhammed’in (sav) doğumunu kutlamak için sabah saatlerinde Köy İlkokulu bahçesinde hazırlıklar yapan köylüler, Kamu Denetçisi Eski Milletvekili Zekeriya Aslan’ın katılımıyla, misafirlerine yaklaşık bin kişilik kavurma, pilav, çorba ve helva ikramı yaptılar.

Birlik berberlik mesajlarının verildiği etkinliğe Kamu Denetçisi Zekeriya Aslan,Kaymakam Faik Arıcan, Belediye Başkanı Mustafa Çöl,  Afyonkarahisar AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven,ve il Teşkilatı, AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Adayları Halil Ürün, Ali Özkaya ve Remziye Sıvacı, AK Parti İl ve İlçe Kadın Kolları, AK Parti Sandıklı İlçe Başkanı Ahmet Mahmut Saylık ve Sandıklı İlçe Teşkilatı ile Dinar Ak Parti ilçe başkanı ve teşkilatı ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Etkinliğe, MHP İl Teşkilatı ve MHP Afyonkarahisar Milletvekili Kemalettin Yılmaz’la milletvekili adayları, Mehmet Parsak, Aziz Aslan, Fatih Çetinkaya, İsmail Elibol ve MHP ilçe teşkilatı da, katıldı.

Sandıklı halkı ve civar köylerden kalabalık halk topluluğunun katıldığı etkinliğe, kamu çalışanları ve daire amirleri de büyük ilgi gösterdi.

CHP adayı Burcu Kayıkçı’la il ve ilçe teşkilatının, CHP’nin aday tanıtım programı olması nedeniyle etkinliğe katılamadığı öğrenildi.

                Kutlu Doğum Etkinliğinde konuşan Kamu Denetçisi Zekeriya Aslan; “Allah birlik ve beraberliğimizi bugün olduğu gibi her daim devam ettirsin. Kardeşlik içerisinde bizi bu meydanda toplayan rabbime şükürler ediyorum. Birlik beraberliğimizin daima devam etmesi için bu tür etkinliklere daha çok önem vermeliyiz” dedi.

                Sandıklı Müftüsü Davut Çalışkan’ın yaptığı dua ile yenilen yemek sonrası Kutlu Doğum Etkinliğine katılan protokol üyeleri vatandaşlarla bir süre sohbet ettikten sonra programdan ayrıldı.

Etkinliğin hitamından sonra, Ombudsman Zekeriya Aslan, Kaymakam Faik Arıcan’la birlikte Sandıklıspor maçını izlemeye gittiler. 










Editör: Haber Merkezi