AKHARIM BELEDİYE BAŞKANI EŞREF ÜNSAL SANDIKLI GÜN FM CANLI YAYIN KONUGU OLDU.

Moderatörlüğünü Ali Bayar’ın yaptığı programda başkan Eşref Ünsal yaklaşık iki yıllık belediye başkanlığındaki icraatlarını anlattı.

Başkan Eşref Ünsal Akharım’a belde belediye başkanı olduktan sonra uzun süre bağımsız kaldığını geliri olmayan bir belde belediyesinin iktidar desteğini mutlaka arkasına alması gerektiğini anlattı.

Başkan Ünsal ‘’Akharım belediyesinin hiç bir geliri yok beldeye hizmet için benim bir ayağım Ankara’da bakanlıklardan proje bazında ödenek , hibe, katkı alıyoruz, beldeye bunlarla hizmet ediyoruz , kısa süre önce AK PARTİ ye katıldım ben zaten Ak Partinin Sandıklı kurucuları arasında idim bu süreçte bana Orman ve Su İşleri Bakanımız Sayın Veysel Eroğlu , milletvekillerimiz sayın Ali Özkaya , Hatice Dudu Özkal , il başkanımız İbrahim Yurdunuseven, il genel meclisi başkanımız Salih Sel , Sandıklı Belediye Başkanımız Mustafa Çöl, Sandıklı Ak Parti İlçe Başkanımız Ahmet Saylık destek verdiler, vermeye de devam ediyorlar. Kendilerine teşekkür ediyorum Akharım’a yapılan yatırımlarda onların katkısı büyüktür. Ban iki yıliçerisinde Akharımın içme suyu, Kanalizasyon, Bilaci Göleti, 5500 fidan dikimi, içme suyu , çöp konteynırı , gibi yapılması öncelikli işlerini çözerek belediyenin araç parkını da yenileyip başta yeni otobüs olmak üzere öğrenciler için yeni minibüsler satın aldık. Hizmetlerimiz Akharım için devam edecek ‘’dedi.

Editör: Haber Merkezi