AK Parti Sandıklı Gençlik Kolları Referanduma hazır

AK Parti Sandıklı İlçe Gençlik kolları, Sandıklı Kent Parkta İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin Başkanlığında ve Afyon İl Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Raşit Birliktir’in katılımıyla toplandı.

Sandıklı Kent Park’ta yapılan toplantı gündeme ilişkin konuların görüşülmesiyle başladı. Gündemdeki konuların görüşülmesinin ardından konuşan Sandıklı İlçe Gençlik Kolları Başkanı Mustafa Mersin; “2023, 2053 ve 2071 hedeflerinin mimarları ve uygulamacılara gençler olacaktır. Sandıklı İlçe Gençlik Kolları olarak Ak Parti’nin kurucusu ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın her zaman yanında olduk ve referandumada şimdiden hazırız” dedi.

            Geleceği değiştirmek ve ülkemizin önüne konulan tuzakları bozmak için durmadan çalışacaklarını belirten Mersin; “ Geleceğimizi değiştirmek ve ülkemizin önüne konan tuzakları bozmak için bugün var gücümüzle çalışma günüdür. Bugün ülkemizi onlarca sene kendi emellerine göre kullanmaya çalışmış uluslar arası güçlere karşı meydan okuma günüdür. 15 Temmuz’da yaşanan darbe kalkışması bu sistem değişikliğinin aciliyetini bir kez daha ortaya koymuştur.” diye konuştu.
 
            Toplantı sonrası Ak Parti İlçe Gençlik Kolları üyeleri isimlerine Başbakan Binali Yıldırım tarafından gönderilen mektuplar takdim edildi.
 
Editör: Haber Merkezi