MHP Emirdağ İlçe Başkanı Ceylan Morca: “Başkanın arkasındayız”

MHP Emirdağ İlçe yönetimi Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret ederek destek verdiler

AK Parti Emirdağ İlçe Başkanı Serkan Koyuncu hakkında çıkan usulsüzlük iddialarının mutlaka araştırılmasını isteyen MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca, Koyuncu’nun Başkan Kargın’ı hedef alan sözlerini kınadı

Geçtiğimiz hafta Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın AK Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu hakkında gündeme getirdiği usulsüzlük, sahte imza gibi olaylar gündeme oturmuştu.

Dün Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ı ziyaret eden MHP İlçe Başkanı Ceylan Morca ve yönetim kurulu üyeleri Başkan Kargın’a tam destek verdiler.

EMİRDAĞ İÇİN BİR ŞANS

Emirdağ Belediye Başkanı Uğur Serdar Kargın’ın ilçe için büyük bir şans olduğunu ifade eden Morca, “Başkanımız dürüst, temiz ve titiz çalışmalarıyla her zaman dikkat çekmiştir. Gecesini gündüzüne katarak ilçemiz için mücadele vermektedir. Başkan Kargın usulsüzlüğe, yalana asla müsamaha göstermez” dedi.

KOYUNCU YANLIŞ YAPXTI

Geçtiğimiz hafta AK Parti İlçe Toplantısı’nda Serkan Koyuncu’nun gündeme getirdiği konuların gerçekçi olmadığına dikkat çeken Morca, “İlçe Başkanı Koyuncu önce gündeme gelen konular hakkında bilgi vermelidir. Emirdağ halkı Belediye Başkanımız Uğur Serdar Kargın’ı yakından tanıyor ve çalışmalarını takdir ediyor” dedi.

İLÇEYE ZARAR VERDİ

AK Parti İlçe Başkanı Serkan Koyuncu’nun hem ilçeye hem de temsil ettiği partiye zarar verdiğini ifade eden Morca, “İktidar partisinin ilçe başkanının böyle işlere girmesi aslında büyük üzüntüye neden oldu. Başkan Kargın’ın dürüstlüğünü, titizliği bilmesine rağmen gerçeklerden uzak açıklama yapıyor. Ancak Kargın’ın düzenlediği toplantı sayesinde her şey açığa çıkmıştır. Bizde MHP İlçe yönetimi olarak Başkanımızın çalışmalarıyla gurur duyuyoruz. Her zaman arkasındayız” dedi.

Editör: Haber Merkezi