YAZARLAR ŞAİRLER KÜLTÜR DERNEĞİNDEN, ACAR’A ZİYARET

Dinar Yazarlar Şairler ve Kültürler Derneği üyeleri Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundu.

Dinar Yazarlar Şairler ve Kültürler Derneği Başkanı - Araştırmacı Gazeteci Yazar ve Şair Raif Öztürk, dernek üyeleri; Emekli Öğretmen ve Şair Dede Cihan, Araştırmacı Gazeteci ve Yazar Ayhan Kalkan, Yazar Bayram Dağcı, Yazar Refik Kaplan, Yazar Şair Kimyager Mustafa Koca ve Şair Mehmet Arslan Belediye Başkanı Saffet Acar’a bir ziyarette bulundu.

Yapılan ziyarette Belediye Başkanı Saffet Acar’a;  Araştırmacı Gazeteci Yazar ve Şair Raif Öztürk tarafından kaleme alınan ‘Bu Sevda Bitmez’ ve ‘Dinar Şiirleri ve Fotoğrafları’, Gazeteci ve Yazar Ayhan Kalkan tarafından yazılan ‘Elife Ana’nın Çilesi’, Yazar Bayram Dağcı ‘Sevda Vurgunu’ ve Yazar Refik Kaplan’ın ‘Gönül Bağı’ adlı basımı yapılan kitapların tanıtımı yapıldı.

Elife Ana’nın Çilesi ve Gönül Bağı isimli kitaplar Belediye Kültür Yayınları kapsamında basımı yapılırken, Raif Öztürk’ün Bu Sevda Bitmez ve Dinar Şiirleri ve Fotoğrafları isimli kitaplar Dinar Yazarlar Şairler ve Kültürler Derneği adına basımı gerçekleşti. Yapılan ziyaretten dolayı memnuniyetini belirten Başkan Saffet Acar, yazarları tek tek tebrik ederek, bu tür eserlerin gelecek nesillere bırakılan önemli manevi bir miras olduğunu ifade etti.

Editör: Haber Merkezi