Yardım Sevenler Derneği’nden Başkan Acar’a ziyaret

Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesinin 41. yıl dönümü nedeniyle dernek yönetimi Belediye Başkanı Saffet Acar’a makamında ziyarette bulundu.
1928 de kurulan Türkiye Yardım Sevenler Derneğinin 89. ve Türkiye Yardım Sevenler Derneği Dinar Şubesinin 41. yıl dönümü nedeniyle Dernek Başkanı Aynur Toker ve dernek yönetimi Belediye Başkanı Saffet Acar’a ziyarette bulundu. Yapılan görüşmede Başkan Toker yaptığı konuşmada şunları söyledi; “Her zaman yanımızdaydınız, sadece belediye başkanı olarak değil, Saffet Acar ve Acarlar olarak ta hep destekçimizdiniz” dedi. Toker, belediye olarak kendilerine yapılan yardımlardan dolayı da Başkan Acar’a teşekkür etti. Belediye Başkanı Saffet Acar ise derneği ve yönetimi tebrik ederek şunları söyledi; “Bu işler gönül işi özveri işi, gönüllülük işlerine dayanan işler zor işlerdir. 41 yıl az bir yıl değil, sizler güzel bir şey yapıyorsunuz bizlerde size destek olmaya çalışıyoruz, sizler zoru başarıyorsunuz. 41 yıl ayakta durması küçük bir Dinar gibi ilçede büyük başarıdır.” Dedi
Türkiye Yardım Sevenler Derneği Başkanı Aynur Toker ve beraberinde bulunan dernek yönetimi yaptığı ziyaret sonrasında kaymakamlık binasına geçerek Kaymakam Mustafa Şahin’e ziyarette bulundular.   
 
Editör: Haber Merkezi