Vali Güner, Şehit Ailesine Taziye Ziyaretinde Bulundu.

Dinar ilçesine bağlı Doğanlı Köyünden olan Jand. Uzm. Çav. Hüseyin Salman, Van ilinde görev yaptığı İl Jandarma Komutanlığında geçirdiği silah kazası sonucu geçtiğimiz günlerde hayatını kaybetmişti. Valimiz Hakan Yusuf Güner, acılı aileye başsağlığı dilemek üzere şehit ailesinin ikamet ettiği Doğanlı köyündeki evine taziye ziyaretinde bulundu.

Valimiz Hakan Yusuf Güner ve beraberinde gelen İl Jandarma Komutanı Kd. Alb. Yusuf Kenan Topçu, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel ile Özel İdare Genel Sekreteri Recep Oyur, Dinar Kaymakamı Mustafa Şahin, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Belde Belediye Başkanları, Doğanlı Köyü Muhtarı İbrahim Taşdemir, Şehit Babası Yaşar Salman, şehit yakınları ve köy halkı tarafından karşılandı.

Şehit ailesinin evine gelen Valimiz Hakan Yusuf Güner ve beraberindekiler Şehit babası Yaşar Salman, annesi Kezban Salman ve yakınlarına başsağlığı dilerken, şehidimize Yüce Allah’tan rahmet, anne ve babasına sabırlar temennisinde bulundu.

Valimiz Güner, Şehit evinin bahçesinde baba Yaşar Salman ve yakın akrabaları ile bir araya gelerek onların istek ve taleplerini dinledi. Anne ve baba ve yakınlarına hitaben, sizler bize şehidin emanetisiniz diyen Valimiz Hakan Yusuf Güner, Allah’ın izniyle ve Valilik imkanları çerçevesinde aileye sahip çıkacaklarını belirtti.

Ailenin yaşadığı ortamın ve yaşam şartlarının en iyi hale getirilmesi için girişimlerde bulunulacağını söyleyen Valimiz Güner, tüm şehit yakınlarına Valilik kapılarının sonuna kadar açık olacağını söyledi.

Cümle geçmişlerimize, hususiyle Şehit Hüseyin kardeşimiz ve tüm şehitlerimiz için dua edilerek ziyaret sona erdi.

Editör: Haber Merkezi