Uluslararası Marsyas Festival Sona Erdi

Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivali Elif Güreşçi’nin Türk Sanat Müziği Konseri İle sona erdi. Dört gün boyunca devam eden ve birçok konsere ev sahipliği yapan Festivalin kapanış bölümünde konuşan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar bütün katılımcılara teşekkür etti.

Engellilerden En Sakat Gösteri

GÜLSEM Engelliler Tiyatro Grubu tarafından engellilere destek için düzenlenen gecede, spastik engelli Ayhan Yarıcı “Yüzyılın En Sakat Gösterisi” adlı tek kişilik gösteri sahneledi. Park Ala Toplantı salonunda gerçekleşen gösteri davetlileri hem eğlendirdi, hem de güldürdü.

Dinar Park Ala Seminer ve Toplantı Salonunda gerçekleşen kapanış merasimine Dinar İlçe Kaymakamı Mustafa Şahin, Belediye Başkanı Saffet Acar, Afyonkocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, Güzel Sanatlar Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İsa Sağbaş, Dinar Meslek Yüksek Okulu Müdürü Hayrettin Ertan, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Afyonkarahisarlı İŞ Adamı İbrahim Alimoğlu ve vatandaşlar katıldı.

Elif Güreşçi’nin sahne aldığı festivalin kapanış bölümünde bir konuşma yapan Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar şunları söyledi, ‘Bu yıl Uluslararası Marsyas Kültür, Sanat ve Müzik Festivalimizin altıncısını düzenledik. Dünyada ilk müzik yarışmasının yapıldığı yerin Dinar olduğu artık kanıtlanmış durumdadır. altı yıl üst üste festivalimizi yaptık bu süreç içerisinde hiç kimse İlk müzik yarışmasının yapıldığı yerin Dinar olduğuna itiraz etmedi. Festivalimizi Afyonkocatepe Üniversitemiz ile birlikte yaptık. Festivalin düzenlenmesinde emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum’ dedi.

Kapanış programında Afyonkocatepe Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mustafa, Solak Elif Güreşçi’ye ve ekibine hediyelerini takdim etti. Başkan Saffet Acar ise Prof. Dr. Mustafa Solak’a katılımlarından dolayı Marsyas heykeli takdim etti. İş Adamı İbrahim Alimoğlu’na ise Kaymakam Mustafa Şahin hediyesini vererek desteklerinden dolayı teşekkür etti.

Editör: Haber Merkezi