Kaymakam Kula’ya Veda Yemeği
Küyahya Gediz Kaymakamlığına atanan Dinar İlçe Kaymakamı Avni Kula Dinar İlçe protokolüne, muhtarlara ve Belediye Başkanlarına Dinar Suçıkan Park Tesislerinde veda yemeği verdi.
Düzenlenen veda yemeğine Evciler Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Kızılören İlçe Kaymakamı Fetullah Duman, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Cumhuriyet Başsavcısı Emrah Özge Yelken, Milliyetçi Hareket Partisi Dinar İlçe Başkanı İbrahim Acar, Sivil Toplum Örgüt Başkanları, Muhtarlar ve Çevre Belediye Başkanları katıldı.
Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar gecede yaptığı konuşmada, iki yılını Dinar’da başarılı bir şekilde dolduran ve Gediz Kaymakamı olan Avni Kula’ya yeni görev yerinde başarılar dileyerek şunları söyledi, ‘Yerel yönetimler olarak Dinar’da Kaymakamımız Avi Kula bey ile birlikte vatandaşlarımıza hizmetin en iyisini ve en kalitesini sunmaya çalıştık. Belediye ve Kaymakamlık ortaklaşa bir çok işler yaptı. Kaymakamımıza yeni görev yerinde başarılar dilerim’ dedi.
Kaymakam Avni Kula ise, Dinar’a ve Dinarlıya görev süresi içinde layık olmaya çalıştığını, yeni görev yeri olan Gediz Kaymakamlığında tüm Dinarlılara kapısının açık olduğunu belirtti.
Veda yemeğinde yapılan konuşmaların ardından, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Ahmet Hakan Uyan ve Dinar Eğitim Gönüllüleri Derneği (DEGDER) Başkanı Sadık Acar Kaymakam Avni Kula’ya ilçeye yapmış olduğu çalışmalarından ötürü birer plaket taktim etti.
Editör: Haber Merkezi