Dr. Ali Kaya Dinar Ticaret Odasını Ziyaret Etti

Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Kaya Dinar Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaret etti. Yönetim Kurulu Başkanı Ahmet Hakan Uyan ile görüşen Dr. Ali Kaya aday adaylığı hususunda bazı bilgiler verdi. Dinar Ticaret ve Sanayi Odasının bölgedeki yeri ve önemine değinen Kaya, esnafları ve şirketleri geliştirmek, büyütmek ve uzmanlaştırmak adına çalışmaların yapılması gerektiğini söyledi.

Dinar'ın ve Dinarlının hak ettiği noktada olmadığını bir kez daha belirten Milletvekili Aday Adayı Dr. Ali Kaya, hak edilen yere ulaşmak için herkesin birlik ve beraberlik içerisinde hareket ederek çalışmaları gerektiğini vurguladı.

Başkan Hakan Uyan'dan Ticaret ve Sanayi Odası hakkında bazı bilgiler alan Dr. Ali Kaya şunları söyledi, 'Odamızın sadece Dinar'a değil, Başmakçı, Dazkırı, Evciler ilçelerine de hizmet vermesi çok güzel. Odanın çalışmalarını ve faaliyetlerini incelediğimizde çok güzel hizmetlerin yapıldığını gördük. Dinar'dan girişimci genç nesil çıkması için mücadele veriliyor' dedi.

Dinar Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Hakan Uyan ise, Dr. Ali Kaya'ya aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Editör: Haber Merkezi