DİNAR’DA TEDES VE KGYS'DE PROJE ÇALIŞMALARI BAŞLADI

Dinar’a kurulması planlanan Trafik Elektronik Denetleme Sistemleri (TEDES) ve Kent Güvenliği Yönetim Sistemleri (KGYS) ile ilgili toplantı gerçekleştirildi.

Gerçekleşen toplantıda TEDES VE KGYS çalışmalarında son aşamalara gelindiğini bildiren Başkan Acar; Dinar'ın trafik açısından güvenilir bir ilçe olması için bu projenin uygulamaya geçirilmesinin öneminden bahsetti. Alınan bilgiye göre, kurulması planlanan kamera sistemleri ile asayiş, plaka takip sistemi, kırmızı ışık ihlali, hız koridoru gibi bu sistemin birçok farklı alanda hizmet vereceği öğrenildi.

Toplantı sonunda proje çalışmalarına Denizli, Afyonkarahisar ve Isparta karayolu üzerinde kurulacak güvenlik sistemlerinin yerlerinin belirlenmesiyle başladı. Daha sonra Dinar İlçe Emniyet Müdürlüğüne gidilerek yapılacak olan TEDES ve KGYS binasının yeri incelendi. Yapılan toplantıya Belediye Başkanı Saffet Acar,  Başkan Yardımcısı Rafet Şimşek, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, Muhabere Şube Müdürü Sadi Erkuni, Muharebe Şube Müdürlüğü personelleri,  belediye birim amirleri ve yüklenici firma temsilcileri katıldı.

Editör: Haber Merkezi