Dinar Pancar Koop'tan 48. Olağan Genel Kurul

Dinar Pancar Kooperatifinin Olağan Genel Kurulu Yapıldı Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifinin 48. Olağan Genel Kurul Toplantısı Hüseyin TOPÇU toplantı ve konferans Salonunda gerçekleştirildi.
Sivil Toplum Kuruluşlarının Belediye Başkanlarının çiftçilerin Mahalle ve Köy Muhtarlarının çok yoğun bir katılım gerçekleştirdi. Dinar Pancar Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkan Vekili Veysel Topçu,nun açılış konuşmasında şunları kaydetti, ' Türk tarımının Uluslararası arenada yükselen konvansiyonel gücü olan PANKO BİRLİK Türk çiftçisinin gururu olmaktadır, PANKO Genel Başkanımız Karaman Milletvekilimiz Sayın Recep KONUK ve Afyonkarahisar Milletvekilimiz Sayın Ali ÖZKAYA'ya Müteşekkiriz. Kendisinden yaşamımızın her döneminde feyz aldığımız, kanaat önderimiz, değerli büyüğümüz, evladı olmaktan gurur ve şeref duyduğumuz iradesini yaşamımızın her alanında emir telakki kabul eylediğimiz Babam sayın Hüseyin TOPÇU ya değerli hazirunun huzurunda saygıyla selamlar Zatıalileri de Tensip Buyurursa Oğuz Kaan'dan günümüze gelen Türkmen ve Yörük Beyliklerini sembolize eden Dinar Kaymakamlığımızın da Özen İlgi gösterdiği Ulusal Kaşgardan Dinar'a Divani Lugatit Türk Heykeli Takdim Etmek İsteriz" dedi.
 Afyon ve bölge siyasetin güçlü isimlerinden, her zaman çiftçilerin yanında yer alarak her türlü desteği veren sayın Hüseyin Topçu'ya Dinar'ı sembolize eden, Oğuz Kağan'dan günümüze gelen Türkmen ve Yörük beyliklerini temsil eden, Dinar Kaymakamlığının da çok büyük destek verdiği Divanı Lügatı Türk ve Kaşgarlı Mahmut'u simgeleyen özel plaket Afyonkarahisar Esnaf ve Sanatkarlar Odası Birlik Başkanı Abdül Kadir Konak tarafından takdim edildi.
 Dinar Pancar Ekicileri Kooperatifi Başkanı Nuri Öztürk ise konuşmasında bütün katılımcılara teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi