Dinar MYO Müdürü Ertan: Nitelikli Öğrenci Yetişecek

Dinar Meslek Yüksek Okulu (DMYO) Müdürü Hayrettin Ertan, okul olarak sadece Akademik başarı değil, öğrencilerin özgüveni yüksek, toplumla iç içe olan bireyler yapmak için çalışmalarımızı yürüteceğiz’ dedi.

 

Dinar’da Basın görevini yürüten Hilmi Çalışkan, Ramazan Gürbüz, Ayhan Kalkan, Mehmet Ali Özata, İsmail Yılmaz ve Çağrı Kaya DMYO Müdürü Hayrettin Ertan’ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.

 

Kendi döneminde yep yeni bir okul ve yeni projeleri hayata geçirmek istediklerini belirten Hayrettin Ertan, gazetecilere yaptığı açıklamada şunları söyledi, ‘Okulumuzda bundan sonra öğrenci temsilciliğine çok önem vereceğiz. Öğrenci oyları ile seçilen okul temsilcimizi yapacağımız toplantılara dahil ederek öğrencilerin dert ve sorunlarını gün yüzüne çıkaracağız. Bizler için öğrencilerimizin sadece Akademik Başarısı önemli değil, özgüveni yüksek, toplumun içerisine girebilen, halkla ilişkileri çok güçlü bireyler yetiştirmek istiyoruz. Yeni seneye okulumuza yeni katılan öğrencilerimize hoş geldin törenleri yapacağız. Bu sayede yeni öğrencilerimiz kendilerini yabancı bir mekanda hissetmeyecekler. Onlara sonuna kadar sahip çıkacağız’ dedi.

 

‘Okulumuzu Tanıtacağız’

 

Dinar Meslek Yüksek Okulu’nu en iyi şekilde içeride ve dışarıda tanıtacaklarını ve bunun için özel slaytlar hazırlatılarak vatandaşların izlemesine olanak sunacaklarını ifade eden Okul Müdürü Hayrettin Ertan, ‘Halkla ilişkiler bizim için çok önemli. Okulumuzu vatandaşların tanıması için sinevizyon görüntüleri ve reklam panolarını kullanacağız. Okulumuzda yapılan bütün icraatlar reklam panolarında halkın gözü önünde olacak. Ayrıca programlarımızı tanıtıcı el broşürleri de basılarak halkın huzurunda dağıtılacak’ dedi.

 

‘Yabancı Dil Laboratuvarı Kurulacak’

 

Yabancı dilin bir kişinin bütün hayatı boyunca çok önemli bir yere sahip olduğunu ve iş bulma konusunda çok büyük faydalar sağladığını kaydeden Hayrettin Ertan, yaz döneminde okul içerisine yabancı dil laboratuvarı kuracaklarını ve bu sayede öğrencilerin yabancı dil konusunda hiçbir zaman sıkıntı çekmeyeceklerini söyledi. Sivil Havacılık ve Kabin Memurluğu Bölümünün ise yeni döneme açılmasını beklediklerini bildiren Ertan, ‘Sivil Havacılık Bölümü gerçekten de iş hayatı için çok önemli bir bölüm. Bu bölümde öğrencilerimiz nitelikli bir eğitim alacaklar. Şimdiki zamanın ve geleceğin mesleği haline gelen bu bölümün yeni seneye tercih listelerinde yer almasını bekliyoruz’

 

Haber Foto: İsmail YILMAZ Umut Haber…

Editör: Haber Merkezi