DİNAR MERKEZ MUHTARLARINA BİLGİSAYAR HEDİYE

Dinar merkez muhtarlarına “İnternetle Hayat Kolay” eğitimi sonrasında Başkan Saffet Acar tarafından bilgisayar hediye edildi.
Dinar Belediye Başkanlığı, Birleşmiş Milletler Kalkınma Programı, Habitat Derneği ve Türk Telekom iş birliği ile düzenlenen “İnternetle Hayat Kolay” eğitimi tamamlandı. İlk olarak 23 – 24 Ocak 2017 Pazartesi ve Salı Günü 40 yaş üstü vatandaşlarımıza verilen eğitim sonrasında, 25 Ocak Çarşamba günü ise Dinar merkez mahalle muhtarları da eğitimlerini tamamladılar. İnternetle Hayat Kolay eğitimine ilçemizde ki tüm mahalle muhtarları katıldı. Eğitmen Gamze Tutan tarafından muhtarlara; e-devlet sistemi, e-belediye, e-hizmetler, e-bankacılık, e-ticaret ve sosyal medya eğitimi verildi.
 
Verilen eğitim ile muhtarların internetle olan bağlarını pekiştirdiklerini ifade eden Başkan Saffet Acar, aldıkları kurs sonrasında vatandaşlara daha iyi hizmet edeceklerini belirtti. Kursa katılımlarından dolayı muhtarlara teşekkür eden Başkan Saffet Acar, aldıkları eğitimin ilçemize hayırlı olması temennisinde bulundu.
 
Başkan Saffet Acar, Dinar merkez muhtarlarına “İnternetle Hayat Kolay” eğitimi sonrasında kursa katılım belgeleri ile birlikte her muhtara laptop diz üstü bilgisayar hediye etti. Muhtarlar Dernek Başkanı Tuncay Karagöz ise tüm muhtarlar adına Belediye Başkanı Saffet Acar’a teşekkür etti.
 
Editör: Haber Merkezi