DİNAR ENGELLİLER DERNEĞİ YENİ YERİNDE FAALİYETE BAŞLADI

Dinar Engelliler Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Ağustos 2014 tarihinde yapılan genel kurul seçimi ile yeni yönetim oluşmuştur. Yeni yönetimde, Dernek başkanlığına Seydi Özkurt yönetimine ise Erkan Kırtaş, Havva Bircan, Hasan Ceylan ve Bahri Yavuz seçilmiştir.  

Belediye Başkanı Saffet Acar tarafından da desteklenen Engelliler Derneği, Belediye Kültür Sarayı altında bulunan yeni yerine taşınmıştır.

Dernek Başkanı Seydi Özkurt yaptığı açıklamada; “Dinar ve çevresinde bulunan engelli vatandaşların tespit edilmesi, daha hızlı ve etkin olarak kendilerine ulaşılabilmemiz için derneğimize müracaat etmeleri gerekmektedir. Derneğin başlıca amaçları, engellilerimiz için sosyal faaliyetler düzenleyerek çalışma sahalarında üretime katkıda bulunmaları ve çıkan yasalardan faydalanmaları yönünde çalışmalar yürütmektir.”dedi

Her geçen gün Dinar’dan ve çevresinden müracaatların arttığını belirten Dernek Başkanı Özkurt, engelli vatandaşların müracaatları için Belediye Kültür Sarayı altında bulunan yeni dernek binasına başvuru yapabileceklerini ifade etti.    

Editör: Haber Merkezi