DİNAR BUHURCULAR HUZUREVİNDE İFTAR PROGRAMI

Türkiye Yardımseverler Derneği Dinar Şubesi’nin Geleneksel iftar yemeği huzurevinde 300 kişilik bir katılımla gerçekleşti.

Dinar Buhurcular Huzur Evi’nde düzenlenen yemeğe Dazkırı Kaymakamı M. Beşir Nursaçan, Evciler Kaymakamı Fatih Sayar ve Isparta Eğirdir Huzur Evi sakinlerinin Dinarlı İş Adamları ve Yardımseverler Derneği Yönetim Kurulu Üyeleri katıldı.

Gönüller ilahilerle doydu

İlahi gurubunun iftar yemeği öncesi ilahiler seslendirdiği programda davetlilere bir konuşma gerçekleştiren Dinar Yardımseverler Derneği Başkanı Aynur Toker, Huzur Evi’ne her zaman sahip çıkılması gerektiğini, maddi manevi yardımlardan ötürü yardımsever vatandaşlara teşekkür ettiğini belirterek şunları söyledi, “Sayın davetlilerimiz. Geleneksel hale getirdiğimiz iftar yemeğimize teşriflerinizden ötürü hepinize şükranlarımı sunarım. Buhurcular Huzur Evi’mizde ikamet eden vatandaşlarımıza hizmetlerin en iyisini nasıl getirebiliriz, kaliteyi nasıl artırabiliriz şeklinde çalışmalarımız devam etmektedir. Şimdiye kadar bizlere her zaman destek veren vatandaşlarımıza minnettarız. Yardımlarınızın aynı şekilde devamını diliyor, saygılar sunuyorum” dedi.

Yaşlıların dertleri dinlendi

Birçok siyasetçi, iş adamı ve bürokratın katılımı ile gerçekleşen iftar programında, birlik ve beraberlik içerisinde oruçlar açıldı. Davetliler yaşlı vatandaşlarımız ile sohbet etme vakti bulurken, onların dert ve sıkıntılarını dinledi. İftar, bayram ya da yaşlılar haftası adı altında yapılan etkinliklerden son derece memnun olduğunu belirten Huzur Evi sakinleri, kendilerinin böyle etkinliklerde hiçbir zaman unutulmadıklarını, yardımsever vatandaşların her zaman kendilerini ziyaret ettiklerini söylediler.

Editör: Haber Merkezi