BAŞKAN ACAR’IN BELEDİYEYE KAZANDIRDIĞI ARAÇ VE İŞ MAKİNELERİ

29 Mart 2009 ve 30 Mart 2014 Yıllarında yerel seçimlerde Milliyetçi Hareket Partisinden aday olarak belediyeyi kazanan ve başkanlık koltuğuna oturan Belediye Başkanı Saffet, yapmış olduğu başkanlık dönemlerinde 27 adet araç ve iş makinelerini belediyeye kazandırdı.

Başkan Saffet Acar ilk icraat olarak, önceki dönem belediye başkanı tarafından aylık 1.500 (+KDV 1.770) TL'ye kiralanan makam aracını iptal ederek 46.952 TL'ye Renault Fluence marka makam aracı alıp belediye bünyesine dahil etti.

Şehir içi ve şehirler arası hasta nakili için Mercedes marka ambulans ve akabinde açık ve kapalı olmak üzere çift tabutlu Ford marka cenaze nakil aracını da 2010 yılında belediye bünyesine kattı.

2010 yılında; Finisher asfalt serme makinesi başta olmak üzere, ekskavatör, kepçe, kazıcı yükleyici, silindir, forklift iş makineleri, çöp kamyonları, değişik ebatlarda kamyonetler, yol süpürme aracı, 4 tabutlu cenaze nakil aracı ve son olarak ikinci kazıcı yükleyiciyi satın alarak belediyeye kazandırdı.

İtfaiye amirliği bünyesine de öncü aracı ve yeni itfaiye aracı, aparatları ile birlikte alımı yapılmak üzere yetkili firmaya siparişi verildi.

Başkan Acar, birinci ve ikinci başkanlık dönemlerinde toplam 27 araç ve iş makinesi alarak belediye araç filosunu genişletti. Diğer eski araçların ise tamamına yakını revizyondan geçerek yenilendi.

Editör: Haber Merkezi