Acar Gazi ve Şehit Aileleri için Düzenlenen İftar Programına Katıldı
Dinar İlçe Kaymakamlığı tarafından Suçıkan Park Tesislerinde Gazilere ve Şehit yakınlarına iftar yemeği verildi. İlçe Kaymakamı Avni Kula'nın ev sahibi olarak katıldığı iftar yemeğine Evciler İlçe Kaymakamı H. Hasan Gökpınar, Dinar Belediye Başkanı Saffet Acar, İlçe Emniyet Müdürü Ahmet Yapar, İlçe Müftüsü Celil Şimşek, Türkiye Harp Malulu ve Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İSmail Kumartaşlı, Gaziler ve şehit yakınları katıldı.
ifar yemeği sonrası Gaziler ve şehit aileleri adına birkonuşma yapan Türkiye Harp Malulu ve Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Dinar Şube Başkanı Hasan Ceylan bu yıl ikincisi düzenlenen iftar yemeğinden ötürü ilçe Kaymakamı Avni Kula'ya şehit aileleri ve gaziler adına teşekkür etti. Geçen yıl olduğu gibibu yılda da bir arada iftar açmanın mutluluğunu yaşadığını belirten Ceylan, 'gazilerimiz ve şehit ailelerimiz ile beraber olmaktan gurur duyuyorum' dedi.
Dinar İlçe Kaymakamı Avni Kula ise yaptığı konuşmada, Türk Milleti olarak her şeyimizi gazilere ve şehitlerimize boçlu olduğumuzu, şehitlerimize Allah'tan rahmet Gazilerimize ise uzun ömürler dilediğini ifade etti.
 
Editör: Haber Merkezi