Özkal'ın temasları hız kesmiyor

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Dudu Özkal, teşkilat mensuplarını ziyaret ederek temaslarda bulunuyor. Özkal, memleketi Bolvadin ilçesinde de çeşitli bir dizi ziyarette bulundu.

 

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Dudu Özkal aday adaylığını ilan ettikten sonra teşkilatları ziyaret etmeye başladı.

 

KURUCU BAŞKANIN İLK ZİYARETİ KADIN KOLLARINA

 

Hatice Özkal, aday adaylığı açıklamasından sonra ilk ziyaretini kurucusu olduğu AK Parti İl Kadın Kolları Başkanlığına yaptı. İl Kadın Kolları Başkanı Av. Ferda Ertürk tarafından karşılanan Özkal'a çok sayıda partili kadın sevgi gösterisinde bulundu. Millete hizmet etme noktasında erkeği ve kadını ile sorumluluk sahibi herkesin üzerine düşeni yapması gerektiğini belirten AK Parti İl Kadın Kolları Başkanı Ferda Ertürk, Hatice Özkal'a aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

Aday adaylığı sürecinde ilk ziyaretini kurucusu olduğu Kadın Kollarına yapmanın kendisi için anlamlı olduğunu söyleyen Özkal; "Beklentisiz çıkarak hiçbir özveriden kaçınmadığımız bu yolda kurucusu olmaktan onur duyduğum kadın kolları teşkilat mensuplarına milletvekili aday adayı olarak ziyaret etmek beni çok duygulandırdı. Milletimize hizmet etme noktasında Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun." dedi.

 

GENÇLERİN ROLÜ ÖNEMLİ

 

Kadın Kolları Başkanlığı'nın ardından AK Parti İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel ve yönetim kurulu üyelerini ziyaret eden Hatice Özkal, bir süre gençlerle sohbet etti. Kadını, erkeği, genci ve yetişkini ile Yeni Türkiye hedefine hep birlikte ulaşacaklarını ifade eden Özkal, bu hedefi yakalamaktan gençlere büyük rol düştüğünü söyledi. AK Partili gençlerle çeşitli konularda görüş alışverişinde bulunan Özkal'a İl Gençlik Kolları Başkanı Dilek Hanım Çengel, yönetim kurulu adına aday adaylığı sürecinde başarılar diledi.

 

ÖZKAL'A MEMLEKETİNDE SICAK KARŞILAMA

 

Memleketi Bolvadin'de de temaslarda bulunan AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Hatice Dudu Özkal, gittiği pek çok yerde "Evladımız, kızımız, gelinimiz." ifadeleri ile sıcak karşılandı. Hatice Özkal'a Bolvadin temaslarında; AK Parti İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim, Belediye Başkanı Fatih Kayacan, İlçe Eski Başkanı Carullah Kolay, Yasin Nurbaş, İl Genel Meclisi Üyesi Ömer Dayı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Betül Nurbaş, Gençlik Kolları Başkanı Samet Ayar, Gençlik Kolları eski Başkanı Mustafa Albayrak, ilçe ana kademe yönetim kurulu üyeleri, Kadın ve Gençlik Kolları yönetim kurulu üyeleri eşlik ettiler.

 

 

Editör: Haber Merkezi