BOLVADİN EMNİYET BİNASI İNŞAAT İHALESİ 18 TEMMUZ’DA 

Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile birlikte İl Genel Meclis Başkan Vekili Av. Ömer Dayı emniyet binası yapımı ve mobese kurulumu  ile ilgili gelinen son noktayı değerlendirmek için ilçe Emniyet Müdürü Erkan Güneş’e ziyarette bulundular.
 MOBESE SİSTEMİ KURULUMU TAMAMLANMAK ÜZERE,YAKIN BİR ZAMANDA FAALİYETE GEÇECEK
İlçemize son sistem mobese kurulumunun tamamlanmak üzere olduğunu ifade eden Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: ‘Plaka tanıma sistemi olan,sabit ve hareketli kameraların bulunduğu ve Telekom altyapısının kullanıldığı sistem 550 bin Tl ye maloldu.Kısa süre sonra faaliyete geçecek.’’Dedi.
                EMNİYET BİNAMIZIN İNŞAAT İHALESİ 18 TEMMUZ’DA
Eski Pancar Şefliğinin bulunduğu alanı daha önceki girişimlerimiz sonucu İlçe Emniyet Müdürlüğü bina yapılması için tahsis ettirdiklerini söyleyen Ak Parti Bolvadin İlçe Başkanı Halil İbrahim Sevim: ‘‘Uzun süredir projenin tamamlanmasını takip ediyorduk. Nihayet proje tamamlandı ve 18 Temmuz da inşaat yapım ihalesine çıkılıyor.700 M2 oturma alanına sahip olacak binamız Bodrum,zemin ve üzeri 2 kat olmak üzere toplam 3000 M2 modern bir binayı ilçemize kazandırmış olacağız.Bunun için arsamız hazır hale getirildi.Eski binaların yıkımı gerçekleşti.Bolvadin’imize yakışacak olan yeni emniyet binamızın yapımı için desteklerini eksik etmeyen Bakanımız Veysel Eroğlu’na,İl Başkanımız İbrahim Yurdunuseven’e, Milletvekillerimiz Ali Özkaya ve Hatice Özkal’a ilçe halkım adına şükranlarımı sunarım.’’Dedi.
 
Editör: Haber Merkezi