BOLVADİN'DE POLİS MOTORSİKLET KAZALARINA KARŞI BROŞÜR DAĞITTI

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri, ilçede neredeyse her yıl meydana gelen ve son olarak geçtiğimiz hafta Hasan Hüseyin KESEN'in hayatını kaybetmesi ile sonuçlanan motorsiklet kazalarından dolayı ilçede yaşayan aileleri ve gençleri uyaran bilgilendirme broşürleri dağıttı.

Bolvadin İlçe Emniyet Müdürü Mehmet KOCAOĞLU'ndan alınan bilgiye göre, İlçe Kaymakamlığı ve Bolvadin Belediye Başkanlığının destekleri ile yürütülen ve toplumda farkındalık yaratmak amacıyla yürütülen kampanya çerçevesinde, Toplum Destekli Büro Amirliği memurları tarafından motorsiklet kullanan gençlere ve ailelerine dağıtılan el broşürlerinde, “Evladını riske atma, tedbirini al, kaza yapma. Farkında mısın? Motorsiklette kaporta sensin. Tedbirini al, kaza yapma. Trafik kurallarına uyalım, uymayanları uyaralım.” ifadelerine yer verildi.

Son yıllarda sık sık motorsiklet kazaları ile gençlerini erken yaşta toprağa veren Bolvadinliler ise kampanyaya destek vererek, "Artık yaşadığımız bu acılar bitsin, neredeyse bölücü teröre bu kadar şehit vermedik, bir daha bu acıları yaşamak istemiyoruz. Yetkililerden motorsikletleri illegal hız motoru haline getiren tamircileri de denetlemesini istiyoruz. Burada herkes üzerine düşen görevi yaparsa inşallah bu acıları bir daha yaşamayız" diyerek görüşlerini ifade ettiler.

Editör: Haber Merkezi