BOLDAV KIRKGÖZ KAMPÜSÜ KÜTÜPHANESİ AÇILIŞINA KATILDI

Vakfımızın ile Beraber Diğer Sivil Toplum Kuruluşlarının da davet edildiği açılışta Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Meslek Yüksekokulu 05 Mayıs 2015 Salı günü “Kırkgöz Kampüsü Kütüphane” açılışına katıldık. Açılış öncesi Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN’a Boldav adına Kurucular Kurulu Üyelerimizden Eski Başbakanlık Teftiş Kurulu Başkanı O.Nuri ODUNCU ile Türkiye Yazarlar Derneği 2.Başkanı İbrahim Ulvi YAVUZ, Yönetim Kurulu Başkanı ve TPAO İnsan Kaynakları Baş Uzmanı Yahya PEKTAŞ ile Yön.Kur.Üyesi Hikmet KELEKÇİ katılırken ayrıca Merkez Valisi Dr.Mehmet ODUNCU, Bolvadin Çalışma Platformu ve MADEF Başkanı Ercan KÖSEER, Türkiye Yazarlar Derneği Vakıf Başkanı Prof.Dr.Hicabi KIRLANGIÇ ile beraber ziyarette bulunduk.

 

Afyon Kocatepe Üniversitesi (AKÜ) Bolvadin Kırkgöz Kampüsü Kütüphanemizin açılışı 5 Mayıs 2015 Salı günü gerçekleşti. Kütüphanenin açılışında Bolvadin Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN, Bolvadin Uygulamalı Bilimler Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Tuğrul KANDEMİR, Afyonkarahisar Marmara Dernekleri Federasyonu Başkanı(MADEF) ve Bolvadin Çalışma Platformu Kurucu Başkanı Ercan KÖSEER, Bolvadin Dayanışma Vakfı(BOLDAV) adına Yahya PEKTAŞ, Türkiye Yazarlar Derneği Vakfı Başkanı Prof. Dr. Hicabi KIRLANGIÇ, AKÜ Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Kemalettin CONKAR, Bolvadin Kaymakamı Osman Nuri CANATAN, Bolvadin Belediye Başkanı Fatih KAYACAN birer konuşma yaptılar.

 

Okul Müdürü Doç. Dr. KAYAHAN, konuşmasında “Bugün burada amacımız sadece bir kütüphane açılışı değil Okulumuza bir farkındalık sağlamak Okulumuzda yenilenen yerleri sizlerle paylaşmak Öğrencilerimizde hem meslek yüksekokuluna karşı, hem üniversite eğitimine bakış açısını değiştirebilmek. İlçemizdeki İş Adamlarımızın, Sivil toplum kuruluşlarının ya da halkımızın yüksekokulumuza bakışlarını tekrar gözden geçirmelerini sağlamak” diyerek konferansı başlattı.

 

Programa Türkiye Yazarlar Birliği Şeref Başkanı Mehmet DOĞAN'ın “90 Yaşındaki Delikanlı Âsım” adlı konferansı ile devam eden program konukların kütüphanede incelemelerde bulunmaları ile devam etti ve konuklara verilen kokteyl ile son buldu. Açılışa çok sayıda Sivil Toplum Kuruluşları, üniversitemizden öğretim elemanı, Bolvadin protokolü, kitapseverler ve öğrencilerimiz büyük ilgi gösterdi.

 

Bolvadinliler Dayanışma Vakfı(BOLDAV) olarak; Başta Meslek Yüksekokulu Müdürü Doç. Dr. Cantürk KAYAHAN’a her zamanki gibi sihirli dokunuşları ile “Kadim Kent Bolvadin” e yaptığı katkılarından dolayı teşekkür eder, MYO Kütüphanesine çekici bir imaj oluşturulması, ayrıca değerli hocalarımızla da güzel bir söyleşi ve sohbetlerin yapıldığı ağırlandığımız program ve hazırlıklarda emeği geçenlere, katılımcılara ve hayırseverlere teşekkür eder bundan sonraki çalışmalarınızda başarılar dileriz.

Editör: Haber Merkezi