YILMAZ: BİLGE LİDERİMİZİ RAHMETLE ANIYORUZ
Milliyetçi Hareket Partisi Afyon Milletvekili Kemalettin Yılmaz, Alparslan Türkeş’in vefatının 17. yıldönümü münasebetiyle bir basın bildirisi yayınladı
Türk milliyetçiliği ve vatan sevgisiyle özdeşleşen ve siyasi tarihinde önemli bir yere sahip olan Başbuğumuz Alparslan Türkeş'i vefatının 17. Yıl dönümünde Rahmet ve Saygı ile anıyorum.
Hayatı boyunca kendisini ve yaşamını Türk milletine ve ülkesine adamış olan ve Türkiye’nin birlik, beraberlik ve bölünmez bütünlüğü için tüm tehlikelere ve zorluklara karşı direnen yılmadan, yorulmadan azimli bir şekilde inandığı dava uğruna çalışmayı son nefesine kadar devam ettiren bilgili bir lider olan Cennet mekân Başbuğ Alparslan Türkeş, büyük ve önemli bir dava adamıdır.
Bu büyük kutlu dava uğruna ömrünü adayan Başbuğumuz Alparslan Türkeş, hem biz Türk milliyetçilerine, hem de bütün insanlığa örnek olacak bir tutum sergilemiş ve Türk milletinin bağımsız ve hür olarak yaşaması adına ciddi çabalar sarf etmiştir.
Yaşamakta olduğumuz şu günler ne yazık ki, aziz Başbuğumuzun bütün hayatı boyunca mücadelesini verdiği olumsuzlukların aynılarını katlanarak karşımıza çıktığını görmekteyiz. Bizlerde bu büyük dava uğruna aynı tutum ve iradeyi gösterecek ve milletimizin bağımsızlığı, birlik, beraberlik, bütünlük, huzur ve refahı için üzerimize düşen görevi yerine getirerek davamıza sahip çıkacak ve lider başbuğumuzun izinden yürümeye devam edeceğiz.
Bu duygu ve düşüncelerle Başbuğumuz merhum Alparslan Türkeş'i rahmet ve minnetle anıyorum. Merhum liderimizin Ruhu Şad mekânı Cennet olsun.” Dedi.
 
MHP AFYON MİLLETVEKİLİ
KEMALETTİN YILMAZ
 
 
Editör: Haber Merkezi