YAĞCI: SON GELİŞEN OLAYLARDAN ENDİŞELİYİZ

Devlet kurumlarının fedakâr emekçileri, toplumun her kesimi ile sıkı ilişki içinde olan kamu çalışanları, son yaşanılan ekonomik, siyasi ve askeri gelişmeler karşısında halkla beraber aynı duygu ve endişeleri yaşayarak, oldukça üzgün kırgın ve kızgın bir ruh haliyetine bürünmüştür.
Kamu çalışanları olarak yetkililere sormak istiyoruz;
12 yılı aşkın süredir yönettiğiniz ülkeyi hangi bataklıktan düzlüğe çıkardınız. Hangi farklı görüşten, cemaatten, mezhepten veya farklı soydan vatandaşlarımızı millet kavramı içerisinde bütünleştirebildiniz.
Hangi memuru, işçiyi, çiftçiyi veya öğrenciyi kredi tuzağından, borç batağından, geçim sıkıntısı derdinden kurtarabildiniz.
Komşu ülkelerimiz ile hangi sorunu çözerek, o ülkelerde yaşayan, çalışan vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın can ve mal, iş güvencesi ve yaşam haklarını koruyabildiniz.
Büyütüp beslediğiniz eli kanlı, sapkın terör örgütü Işid e hala terör örgütü diyemediğiniz gibi, Işid in işgal ettiği kentleri, kaleleri geri alan peşmerge ve pkk militanlarına da şükranlarınızı sunar yandaş tv kanallarınızdan övgüyle bahseder oldunuz.
Muhteşem dış politikalarınız neticesinde ‘’Dost birliklerin’’ Işid mi yoksa pkk mı olduğunu milletimize açıklayamadınız.
Terörist heykelini toplumsal tepki sebebi ile ‘bi zahmet’ yerinden söktürürken, yine ‘’bölge halkını tahrik ediyor, barış sürecini yavaşlatıyor’’ düşüncesi ile Atatürk büstlerini de yasaklayıp kaldıracağınız endişesini şiddetli bir şekilde yaşatır oldunuz.
Hükümdar olunan on iki yılı aşkın zaman zarfında, fuhuş, boşanma, toplumsal cinnet geçirme, hırsızlık, dolandırıcılık, esrar ve cinayet vakaları artmış, 2002 de 59 bin 429 olan tutuklu ve hükümlü sayısı, 2014 yılında 151 bin 47 tutuklu ve hükümlü olarak bizzat Adalet Bakanlığı tarafından resmi olarak açıklanmıştır.
Özel sektörde yandaşlarınıza her türlü pozitif ayrımcılığı ve kolaylığı sağlarken maalesef son olarak da Milli Eğitim Bakanlığında yandaş olmadığını tespit ettiğiniz Okul Müdürlerinin görevlerine ahlaksızca, küçük düşürücü puanlamalara tabi tutarak son vererek, kendi zikirdaşlarınıza yer açtınız
Gelinen son nokta itibari ile iç işlerinde iç karışıklık, dış işlerinde ise batağa saplanmışlık yaşamıyor muyuz?
Kamu çalışanları olarak, tüm olumsuzluklar karşısında yine görevimizin başında, Yüce Türk Devletinin hizmetinde olacağımızı bildirir; ‘’ Yeni Türkiye teriminden ve 2014 model Damat Ferit Paşa faciasından, Allah a sığınırız..
 
 TÜRKAV İL BAŞKANI
 İhsan YAĞCI
 
Editör: Haber Merkezi