Vali Yıldırım İftar Coşkusuna Ortak Oldu.

Valimiz Aziz Yıldırım, Afyonkarahisar Belediyesi’nin geleneksel hale getirdiği mahalle iftarları kapsamında Fatih Kapalı Pazar Yerinde düzenlenen iftar programında, Fatih ve Eşrefpaşa mahalle sakinlerinin iftar coşkusuna ortak oldu.
 
Bu yıl üçüncüsü düzenlenen iftar programına Valimiz Aziz Yıldırım ve Belediye Başkanı Burhanettin Çoban eşleri ile katılırken, Fatih ve Eşrefpaşa Mahalle sakinleri de iftar programında hazır bulundular.
 
Yemek öncesi, Valimiz Aziz Yıldırım ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban iftar programına katılan mahalle sakinlerini masalarında ziyaret ederek hayırlı ramazanlar temennisinde bulundular.
 
İftar programı ve her iki mahalleye yapılan yatırımlar hakkında bilgi veren Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, programa teşriflerinden dolayı Valimiz Aziz Yıldırım ve eşine de teşekkür ederek bu katılımın kendilerini mutlu ettiğini söyledi.
 
Daha sonra söz alan Valimiz Aziz Yıldırım; ”Afyonkarahisar çok bereketli bir il, her akşam pek çok iftar davetleri alıyoruz. Ama biz sizlerle, vatandaşlarımızla ve halkla beraber olmak istedik. Diğer iftar davetlerini bir tarafa bırakarak sizlerin yanında olup, beraber iftarımızı açmak için geldik. Sağ olun bizleri bağrınıza bastınız. Sizlerle beraber iftar yapmak bizim için çok büyük bir gurur vesilesidir. Emin olunki biz en lezzetli iftarı da burada yaptık.  Sizlerle birlikte olmaktan dolayı hakikaten çok lezzetli ve bereketli bir iftar olduğuna inanıyorum. Bu iftarı düzenleyen değerli Belediye Başkanımız, değerli Hanımefendiye de sizlerin huzurunda bende teşekkür ediyorum, Allah gayretini arttırsın. Mahallenize yapılan bu güzel hizmetlerin devamının daha fazlasını beklemek sizlerin hakkıdır. Onun da sözünü Sayın Başkanımızdan alalım, inşallah sizlere ve bütün Afyonkarahisar’lılara daha güzel hizmetler yapsın. Herkese hayırlı akşamlar, hayırlı ramazanlar diliyorum. Şimdiden hayırlı bayramlar diliyorum. Kadir Gecenizi de şimdiden kutluyorum.” dedi.
 
İftar yemeği sonrasında Eşrefpaşa Mahalle Muhtarı Ramazan Doğankaya ile mahalle sakinleri,  mahallelerinde düzenlenen iftar yemeğine katılımlarından dolayı Valimiz Aziz Yıldırım ile Belediye Başkanı Burhanettin Çoban’a teşekkürlerini ilettiler.
 
Editör: Haber Merkezi