Vali Yıldırım Hayırlı Olsun Temennilerini Kabul Ediyor.
Afyonkarahisar Valiliği görevine başladığı günden itibaren hayırlı olsun ziyaretlerini kabul eden Valimiz Aziz Yıldırım, gün içerisinde ilimiz bürokratlarını, belediye başkanlarını, siyasi parti temsilcilerini, sivil toplum örgütü temsilcilerini makamında ağırladı.
 
Bugünkü ziyaretlerde, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Mühsürler ve Yönetim kurulu Üyeleri, Kütahya Porselen Sanayi AŞ. Yönetim Kurulu Başkanı Nafi Güral, Özerler Holding Yönetim Kurulu Başkanı Muzaffer Özer ve Yönetim Kurulu Üyeleri, Ziraat Bankası Bölge Başkanı Mahmut Şencan, Ziraat Bankası Müdürü Lütfi Ural, MHP Merkez İlçe Başkanı Mehmet Karagöz, Alevi Kültür Dernekleri Afyon Başkanı Mustafa Güllü, Bayat Belediye Başkanı Kadir Üçer, Bayat AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Hilmi Özbakan, İl Genel Meclis Üyesi Osman Güllü, Afyon Muhtarlar Derneği Başkanı Mesut Koyun ve mahalle muhtarları, Çevik Kuvvet Amiri Alparslan Altekin, SGK İl Müdürü Yardımcısı İbrahim Çolaker, Denetimli Serbestlik Müdür Vekili Mehmet Yeşilırmak ve Gümrük Müdürü Ayşe Sarıbaş hazır bulundular.
 
Karşılıklı bilgi alış verişinde bulunulan ziyaretlerde Valimiz Aziz Yıldırım’ın nazik davranışlarından çok memnun olduklarını ifade eden konuklar hayırlı olsun temennisinde bulundular. 
 
Ziyaretlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Valimiz Aziz Yıldırım ise Valilik makamının halka hizmet makamı olduğunu, bu uğurda hep birlikte çalışırken Valilik imkanlarının da olumlu ve hayırlı hizmetler için seferber edileceğini sözlerine ekledi.
 
Editör: Haber Merkezi