Vali irfan Balkanlıoğlu Karaman Mahallesi Muhtarını Makamında Kabul Etti
Vali İrfan Balkanlıoğlu, Mart 2014 Yerel Seçimlerinde Karaman Mahallesi Muhtarlığına adaylığını koyarak, seçimi kazanan Şengül Neşe Yılmaz ve Eşi Fakı Yılmaz’ı makamında kabul etti.
Afyonkarahisar’ımızın güzel mahallelerinden biri olan Karaman Mahallesinde vatandaşlarımıza muhtarlık hizmetlerini en güzel bir şekilde verebilmek için Valimizden bir takım taleplerde bulunmak ve bazı konularda desteğini almak üzere ziyaret ettiklerini belirten Muhtar Yılmaz; “Sayın Valimize, eşimi ve beni kabul ettikleri için çok teşekkür ediyorum.” dedi.
Ziyaret sırasında konuşan Vali Balkanlıoğlu: “Valiliğimizin de içerisinde bulunduğu Karaman Mahallesinin Muhtarının Bayan olması bayanlarımızın artık yönetimde ve denetimde de fazlasıyla yer almaları açısından bizleri son derece mutlu ediyor. Kendilerine yeni görevinde başarılar temenni ediyorum. Önceki muhtarımıza da başarılı çalışmalarından dolayı teşekkür ediyorum. Yeni muhtarımıza hayırlı uğurlu olsun diyorum. Vatandaşlarımızın işlerini görmede, onların dertlerini sıkıntılarını dinlemede gerek bizlere, gerekse diğer kamu kurum ve kuruluşlarına aracı olarak yardımcı olacaklardır. Ve mahallesinde mağdur olan insanları bizlere zamanında bildirme konusunda işbirliği yapacaklarına inanıyorum. Kendilerine muhtarlık vazifesini ifa ederken başarılar diliyorum” dedi. 
Editör: Haber Merkezi