TSYD İL TEMSİLCİSİ NADİR GÜZBEY BASIN MENSUPLARI İLE İFTARDA BULUŞTU

Afyonkarahisarda 21 – 24 Temmuz tarihleri arasında düzenlenecek olan Afyon Summer Football fast 2015 turnuvası tanıtım toplantısı yapıldı.

Turkiye Spor Yazarları Dernegi TSYD İl temsilcisi Nadir Güzbey in düzenlediği iftar ve sonrasındaki toplantıya turnuvayı düzenleyen organizasyon şirketi yetkilileri Gündüz Dönmez, Ugur Genç Afyonkarahisar Gençlik Spor İl Müdürü Zeki Kuş katıldı.

Turnuva hakkında bilgi veren organizatörler böyle bir turnuvanın Afyonda ilk defa yapıldığını futbol takımları için Afyon’un yaz kampı için iklim olarak çok uygun olduğunu söylediler.

Turnuva hakkında da bilgi veren yetkililer turnuvanı 21 – 24 Temmuz tarihleri arasında yapılacagını turnuvaya Fenerbahçe, Olympiakos, Real Betis, Marsilya takımlarının katılacağını, Fenerbahçe’nin maçlarını 21 Temmuz Salı ve 22 Temmuz Çarşamba günü oynayacağını ve bütün maçların saat 20,30 başlayacağını belirttiler. Yetkililer ayrıca maç biletlerinin fiyatlarının 8 Temmuz Çarşamba günü yapılacak toplantıda belirleneceğini söylediler.

Toplantıya daha sonra katılan Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban yeni yapılan stadın turnuvaya hazır olduğunu belediye olarak bu organizasyona destek verdiklerini belirtti.İHA Ali Bayar

Editör: Haber Merkezi