Tarlacı: Afyon uluslararası turizm merkezi olmalı

 

Sivil Toplum Kuruluşları ziyaretlerine devam eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, Afyonkarahisar’ın uluslararası düzeyde turizm, fuar, toplantı merkezi haline gelmesi gerektiğini ifade etti

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, Afyon Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’i, Kasaplar ve Sucukcular Odası Başkanı İbrahim Yörük’ü, Organize Sanayi Bölgesi (OSB) Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay’ı ziyaret etti. Tarlacı STK’ların ardından İl Genel Meclisi (İGM) Başkanı ve AFJET Afyonspor Kulüp Başkanı Salih Sel’i ziyaret etti.

 

“Afyonkarahisar’ın Alt Yapısı Buna Müsait”

 

Günün ilk ziyaretinde ATSO Başkanı Hüsnü Serteser’i makamında ziyaret eden AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, Afyonkarahisar’ın uluslararası düzeyde şehir olması için çalışmaların olduğunu aktardı. Afyonkarahisar’la ilgili ilk hedefin termalin başkenti olması için çalıştıklarını belirten Tarlacı, “Afyonkarahisar’ın ilk hedefi termalin başkenti olmaktı. Bu hedef başarılmak üzere ve çalışmalarımız sürüyor. AK Parti hükümeti desteğiyle yapılan ve teşviklerle çok güzel projelerin hayata geçirilerek Afyonkarahisar çok iyi bir konuma geldi. Şimdi daha büyük düşünerek bunu bir adım daha ileriye götürmemiz gerekir. Afyonkarahisar’ı uluslararası turizmin, fuarların ve toplantıların merkezi haline getirmemiz lazım. Afyonkarahisar’ın altı yapısı buna müsaittir. Afyonkarahisar’ın 5 bin, 10 bin kişinin ağırlanabileceği kongre ve fuar merkezi haline getirmemiz lazım. Afyonkarahisar’daki STK’larla başta ATSO, ATB, OSB, ESOB ve ismini sayamadığımız daha birçok STK ile bu projeler hayata geçirilebilir. Bu sayede Afyonkarahisar’ın ekonomisi ikiye katlanarak bölgenin çekim gücü haline gelebilir. Bunun için büyük düşünmek ve büyük projelere imza atmak zorundayız.” ifadesine yer verdi.

 

Serteser’den Tam Destek

 

Tarlacı’nın Ankara’da her yönden deneyimli ve yerelde de herkesin tanıdığı bir siyasetçi olduğunu ifade eden ATSO Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, “Ankara’da her yönden deneyimli, yerelde de herkesin iyi tanıdığı bir siyasetçi olarak Afyon’a ciddi katkılar sağlayacağınıza inanıyorum. Aday olmanızdan büyük memnuniyet duydum. Bu bahsettiğiniz projelerle ilgili her türlü hazır olduğumu belirtmek isterim. Hayırlı olmasını dilerim.” dedi.

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Aday Adayı Mustafa Tarlacı, Kasaplar ve Sucukcular Odası Başkanı İbrahim Yörük’ü makamında ziyaret etti. Yörük, Tarlacı’nın adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Başkanı Bekir Yeşilay, Tarlacı’yı makamında kabul etti. Bilgi alışverişinde bulunulan ziyarette Yeşilay, Tarlacı’ya adaylığının hayırlı olmasını diledi.

Öte yandan Tarlacı ziyaretleri kapsamında İGM Başkanı Salih Sel’i de ziyaret etti. Sel, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirirken Tarlacı’ya çalışmalarında başarılar diledi. 

Editör: Haber Merkezi