STO Temsilcilerinden Vali Güner'e Ziyaret
 Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar için başlattığı ve geçtiğimiz günlerde kamuoyuyla paylaştığı projelerde yer almak ve Valimiz Hakan Yusuf Güner’e destek olmak adına Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Sözcüsü AKÜ Fen-Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehmet Karataş öncülüğünde ilimizde faaliyetlerini sürdüren sivil toplum kuruluş temsilcileri Valimiz Hakan Yusuf Güner’i makamında ziyaret etti.
Karşılıklı bilgi alış verişinin yapıldığı ziyarette Sivil Toplum Kuruluşları nazarında Afyonkarahisar’ın istek, talep ve önerileri hakkında bilgileri Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Sözcüsü Karakaş’tan alan Valimiz Hakan Yusuf Güner, ilimizin ilerlemesi ve gelişimi için tüm kurum ve kuruluşlara ihtiyaç olduğunu, bunun yanında sivil toplum örgütlerinin de söz konusu faaliyet ve çalışmalarda etkin bir biçimde yer alması gerektiğini belirterek, bu çabada kendilerinin yanında olan Sivil Toplum Kuruluşları Platformu Sözcüsü Prof. Dr. Mehmet Karataş nezdinde tüm sivil toplum örgütü temsilcilerine ve üyelerine teşekkür etti.
Valimiz Hakan Yusuf Güner’in yakın ilgi ve alakalarından, Afyonkarahisar’a verdiği önemden dolayı teşekkürlerini sunan konuklar, Valimiz Hakan Yusuf Güner’in Afyonkarahisar için olan haklı çabasında kendilerinin de elinden geleni yapacaklarının sözünü verdiler.
Editör: Haber Merkezi