SMMM DENİZBANK’LA ANLAŞTI
Afyonkarahisar Serbest Mali Müşavirler Odası (SMMMO) Başkanı Erdal Sayar, Denizbank DenizBank’la işbirliği protokolü imzaladı. Yapılan anlaşmayla Oda üyeleri DenizBank Afili Bankacılık ayrıcalıklarından yararlanabilecekler. Ayrıca Oda aidat ödemelerini kolaylaştıran, Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte ödeme imkânı da işbirliği kapsamında üyelere sunuluyor
Yenilikçi ürün ve uygulamalarıyla farklılaşan DenizBank, yerel iş birlikleriyle çalışmalarına devam ediyor. Denizbank, bu kapsamda Afyon Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler Odası ile Afyon SMMM Oda Başkanı Erdal Sayar ve DenizBank Bölge Müdürü Burak Bozkaya ‘nın katılımıyla iş birliği protokolü imzaladı. İki kurum arasında yapılan anlaşma ile Oda üyeleri Denizbank Afili Bonus Platinum ile vade farksız 6 taksitte aidatlarını ödeme imkânına da sahip olacak. Ayrıca üyelere tesis edilen POS cihazı, teslim tarihinden itibaren bir yıl boyunca yönetim ücretinden muaf tutulacak.
“Üyelerimiz Düşük Faizlerden Yararlanacak”
Bugün burada Denizbank ile Odamız üyelerine yönelik bir ticari kart protokolü imzalamak üzere toplandıklarını ifade eden Erdal Sayar, imza töreninde şunları kaydetti; “Biz Serbest Muhasebeci Mali Müşavirler olarak iyi ilişkiler olduğumuzu düşünmekteyiz. Zira Türmob ile uzun yıllardır meslektaşlarımıza yönelik düşük faizli bir ihtiyaç kredisi sözleşmemiz vardı. Yeni iş yeri açan ve maddi sıkıntı çeken meslektaşlarımız bu kredilerden oldukça fayda sağladılar. İnşallah bugün protokolünü imzaladığımız bu ticari kartın da meslektaşlarımıza yarar sağlayacağını umuyor hayırlı uğurlu olsun diyorum” dedi.
Editör: Haber Merkezi