“Afyonkarahisar’a Yatırım Yapın”
Ankara’da TOBB Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyareti sırasında Türk- Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. Königs ile görüşen Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser, Alman yetkililere “Afyonkarahisar’a yatırım yapın” çağrısında bulundu.
Gittiği her toplantı, ziyaret ve programda Afyonkarahisar’ı geliştirmek ekonomik olarak daha yüksek refah seviyelerine ulaştırmak amacında girişimlerde bulunan Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser’den yeni bir atak daha geldi. Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretinde Türk-Alman Ticaret ve Sanayi Odası (TATSO) Başkanı Rolf A. Königs, ile görüşen Serteser, ilimizin ekonomik potansiyellerinden bahsederek, Almanya’dan işadamlarının Afyonkarahisar’a yatırım yapmalarını istedi.
İlimizin Potansiyelerini Anlattı
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) Yönetim Kurulu Başkanı Hüsnü Serteser biran bile boş durmuyor. Gittiği her yerde Afyonkarahisar’ı daha fazla kalkındırmak için çalışan Afyonkarahisar sevdalısı Serteser, yurtiçinde ve yurt dışındaki yatırımcılara Afyonkarahisar’ı tanıtarak yatırım daveti yapıyor. Göreve geldikten sonra hemen girişimlere başlayan Afyonkarahisar’a 5 yıldızlı otelden daha lüks bir Ticaret Sanayi odası kazandıran, birçok ticaret ve sanayi odası ile kardeş oda anlaşması yaparak yatırım çeken, ilimizde birçok yatırımcıya kolaylık sağlayarak gerek istihdama gereksede ekonomiye büyük değerler kazandıran, mayıs ayında işadamlarının sıkıntılarını anlatmak için Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’la ATSO Binası’nda işadamlarını biraraya getirerek görüşme yapmalarını sağlayan, bu sıkıntıları ve istekleri daha sonra rapor halinde Başbakan Recep Tayyip Erdoğan’a sunan Serteser bu defada Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği Başkanı M. Rifat Hisarcıklıoğlu’nu ziyaretinde, Türk- Alman Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Rolf A. Königs ile görüşme yaptı. Serteser yaptığı görüşmede ilimizin önemli ekonomi potansiyelleri olan mermerden, termale, gıda ürünlerinden, tarihi yerlere kadar bütün değerlerimizi anlatarak Almanya’dan “Afyonkarahisar’a yatırım yapın” çağrısında bulundu.
 
Editör: Haber Merkezi