Şehidimiz J.Uzm Çvş. Gökhan Şengül Son Yolculuğuna Uğurlandı.

Van’ın Çaldıran İlçesi ve Ağrı’nın Doğubayazıt İlçesi arasındaki Tendürek Dağı bölgesinde güvenlik güçlerince yürütülen operasyonda şehit düşen J.Uzm. Çvş. Gökhan Şengül Çay ilçemize bağlı Akkonak Köyü’nde dualarla son yolculuğuna uğurlandı.
 
Köy meydanında düzenlenen cenaze törenine, şehidimizin yakınlarının yanı sıra Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu, Valimiz Aziz Yıldırım, E. Bakan Abdülkadir Akcan, Milletvekilleri Ali Özkaya, Burcu Köksal, Mehmet Parsak, E. Milletvekili Kemalettin Yılmaz, İkmal ve Garnizon Komutanı Tuğgeneral Şahin Kılıçaslan, Bilecik Jandarma Eğitim Komutanı Tuğg. H. Zafer Koç, Afyonkarahisar Belediye Başkanı Burhanettin Çoban, AKÜ Rektörü Prof. Dr. Mustafa Solak, İl Jandarma Komutanı Alb Orhan Sırma, İl Emniyet Müdürü İbrahim Özel, Çay Kaymakamı Vekili Muhammet Emin Güngör, Türkiye Harp Malulü Gaziler Şehit Dul ve Yetimleri Derneği Afyonkarahisar Şube Başkanı İsmail Kumartaşlı,  askeri erkan, il müdürleri, siyasi partilerin temsilcileri, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, çevre ilçe ve beldelerin belediye başkanları ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 
Şehit J. Uzm. Çvş. Gökhan Şengül’ün cenaze namazı öncesinde Orman ve Su İşleri Bakanımız Prof. Dr. Veysel Eroğlu ve Valimiz Aziz Yıldırım şehidimizin evine giderek annesi, babası ve yakınlarına başsağlığı dilediler.
 
Şehit J.Uzm. Çvş. Gökhan Şengül’ün cenaze töreninde ilk önce özgeçmişi okundu. Daha sonra İl Müftümüz Şükrü Kabukçu tarafından kıldırılan cenaze namazının ardından Şehit J.Uzm. Çvş. Gökhan Şengül’ün naaşı çok sayıda kişinin omuzlarında tekbir getirilerek Akkonak Köyü mezarlığına defnedildi.
 
Editör: Haber Merkezi