SANDIKLI’DAN CANLI YAYIN!

Ton Tv Çanakkale’den yayın yapan adını da Çanakkale’nin ekonomisinin lokomotiflerinden olan “Dardanel Ton”un  TON TV si.

Bu Ton Tv dün kalkmış taa Çanakkaleden üşenmeden Sandıklı’ya geldi ve Sandıklı spor-Çanakkale Dardanel spor 3. Lig maçını canlı yayınladı, çokta iyi yaptı.

Bu maçı hem Çanakkale’deki Dardanel spor taraftarları izledi onların sayesinde de yurt dışındaki Afyonlu, Sandıklı’lı vatandaşlar izledi.

Bir çoğu bizi arayarak hem memnuniyetlerini hem de Afyonun kendi kanalının bu maçları neden canlı yayınlamadıgını sordular . Biz yayın politikası, format, zaman gibi etkenler sebebi ile kanal yöneticilerinin uygun görmediğini, düşündüğümüzü anlattık.

Sandıklı Spor: Afyon, Isparta, Burdur, Uşak illerinde olmayan profesyonel bir futbol takımı ligde mücadele ettiriyor, Afyonkarahisar’ı da başarı ile temsil ediyor.

Bu yıl lige kötü başladı, maddi imkansızlıklarla boğuşuyor.

Hak ettiği desteği Afyonkarahisar’dan görmüyor ne maddi nede manevi olarak il yöneticileri bir tek maçına gelmedi.

Siyasilerde gelmedi, bürokratlarda gelmedi, her halde aynı saatlerde Afyon’da basketbol maçı falan olabilir.

Sandıklı’da bir ata sözü vardır: “vatandaşın kantarı belinde” derler, yani vatandaş her şeyin farkında.

Bunları niye gündeme getirdik?

Vatandaş gazeteci olarak bize soruyor: “Afyon kanalı niye bizim maçları yayınlamıyor, maça niye gelmiyorlar, biz Afyon’un ilçesi değil miyiz, niye bizi desteklemiyorlar?..”

Buyur cevap ver!.

Eğer; bunların aksi oluyor onlar maddi manevi destek veriyorlar da, bizim haberimiz yoksa açıklasınlar bizde Sandıklı halkına duyuralım.

Sandıklı vatanını milletini seven, ödev verildiği zaman ödevini iyi yapan Afyonkarahisar’ın en büyük ilçesi.

Kanal 3 yönetimine hatırlatmak istedik…

Ali BAYAR-SANDIKLI

 

 

Editör: Haber Merkezi