Parsak: “Türk Milleti tek yürek olmalı”

MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak İstanbul Atatürk Havalimanı’nda gerçekleştirilen terör saldırısını kınadı
 
Hain saldırı sonucu şu ana kadar 41 kişinin yaşamını yitirdiğini ve 239 kişinin de yaralandığını kaydeden Parsak, “Terörün her türlüsünü lanetliyoruz. Türk Milleti bu alçak saldırılara karşı tek vücut olmuştur” dedi
 
İstanbul’da bulunan Atatürk Havalimanı’nda 3 terörist tarafından gerçekleştirilen alçak saldırısı sonrası şu ana kadar 13’ü yabancı uyruklu 41 kişi yaşamını yitirirken 239 kişide yaralandı.
Konuyla ilgili bir mesaj yayınlayan MHP MYK Üyesi ve Afyonkarahisar Milletvekili Mehmet Parsak alçak terör saldırısını kınadı.
TERÖR HEDEFİNE ULAŞAMAYACAK
Terör saldırısı nereden ve kimden gelirle gelsin lanetlediklerini söyleyen Parsak, “Ülkemiz maalesef terör odaklarının hedefi haline gelmiştir. Ortadoğu’da yıllardan beri süren terör olaylarının benzerlerini artık son dönemde ülkemizde de sık sık görmeye başladık. Ancak her ne olursa olsun Türkiye Cumhuriyeti’ni hiç kimse bölemeyecektir. Terör saldırıları hedefine asla ulaşamayacaktır” dedi. 
 
Editör: Haber Merkezi