Özkal, esnaf ve üreticimizin her zaman yanındayız
 
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyeleri ile Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerinin ziyaret ettiği AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, AK Parti’nin her zaman esnafın ve üreticinin yanında olduğunu söyledi. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın geçen hafta sonu iş dünyasına yatırım çağrısı yaptığını hatırlatan Milletvekili Özkal, özellikle kadın yatırımcılar için pozitif imkan ve fırsatlar olduğunu ifade etti.
 
AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, Türkiye Büyük Millet Meclisi’ndeki makam odasında Afyonkarahisar 2. Küçük Sanayi Kooperatifi Yönetim Kurulu üyelerini ağırladı. Esnafın, üreten ve katma değer sağlayan herkesin ülkenin gelişmesinde önemli bir katkı sağladığını ifade eden Milletvekili Hatice Özkal, sanayi esnafının ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getirdi. 2. Küçük Sanayi Sitesi’nin sorun ve çözüm önerilerinin ele alındığı görüşmede Milletvekili Özkal, esnafın sorunlarının çözümü için ellerinden gelen her türlü desteği vermeye çalışacaklarını söyledi. Toplumun tüm kesimlerinin sorun ve ihtiyaçlarını kendi sorunları gibi değerlendirdiklerini ifade eden Özkal, “Esnafımız ülkemizin ekonomisine katkı sağlayan, iş ve ekmek üreten insanlarımız için ne yapsak azdır. Büyük küçük esnaf ayrımı gözetmeden tüm esnafımız için elimizden geleni yapmaya devam edeceğiz. Toplumumuzdaki her bir ferdin derdi, bizim derdimizdir. Dertleri çözeceğiz ki, büyük ve güçlü Türkiye’yi, halkımızın daha refah içinde yaşamasını hep birlikte sağlayacağız” dedi.
Afyonkarahisar Ticaret ve Sanayi Odası Kadın Girişimciler Kurulu üyelerinin de ziyaret ettiği AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili Hatice Özkal, ziyarete gelen kadınlara iş ve ekonomik hayata kattıkları değer dolayısıyla teşekkür etti. Güncel siyasi konuların değerlendirildiği ziyarette ekonomik durum ve gelişmeler de değerlendirildi. Türkiye’nin erkekler kadar kadınların da çalışkanlığı ve girişimciliğiyle gelişeceğini ifade eden Milletvekili Özkal, iş ve siyasette daha fazla kadın olması gerektiğini belirtti. İş hayatında başarılı olmuş kadınların tüm kadınlara örnek olacağını vurgulayan Özkal, “Ülkemiz için çalışmalı ve üretmeliyiz. Bu konuda kadın erkek ayrımı yapmadan ülkemizi büyütmeli, katma değer ve istihdam sağlamalıyız. Geleceğimizin teminatı çocuklarımıza iyi bir gelecek bırakmanın yolu büyümekten ve güçlenmekten geçiyor. Geçen hafta sonu Tuzla-Sedef Tersanesi'ndeki gemi uğurlama töreninde Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, iş dünyasına yatırım çağrısında bulundu. Ülkemiz tarihinin en hain ve alçak girişimi sonrası iş dünyamızın daha fazla iş ve istihdam üretmesi gerekiyor. Kadın girişimcilerimize yönelik pek çok pozitif imkan, kolaylık bulunuyor. Aklında iş fikri olan tüm kadınlarımızın, tüm iş kadınlarının ve esnafımızın bu çağrıya kulak vermesini, yatırım ve istihdamı arttırmasını umut ediyorum. Siz Afyonkarahisarlı girişimci iş kadınlarımız aracılığıyla Sayın Cumhurbaşkanımızın çağrısını tüm kadınlarımıza bir kez daha hatırlatmış olalım” şeklinde konuştu.
TBMM’de çalışan basın mensuplarını çalışma ofislerinde ziyaret eden Milletvekili Hatice Özkal, parlamento muhabirlerine Bolvadin’in kaymaklı baklavasından ikram etti. Gazetecilerin soruları üzerine Afyon kaymağını meşhur yapan özellikleri anlatan Milletvekili Özkal, Afyonkarahisar’ın tarihi, turistik yerleri ile tatlarıyla ilgili bilgiler vererek, basın mensuplarını hem tatil hem de tanıtım için Afyonkarahisar’a davet etti. Özkal, meclis çalışmaları sonrası ise, Cumhurbaşkanlığı Külliyesinde TRT World kanalının açılış törene katıldı.
 
 
Editör: Haber Merkezi