OSMAN AKBAŞ’IN TEŞKİLATLARI ZİYARETİ SÜRÜYOR.

Afyonkarahisar Ak Parti Milletvekili Aday Adayı Osman Akbaş’ın parti teşkilatlarına ziyareti devam ediyor.

Çobanlar ve Sultandağı Ak parti ilçe başkanlıklarını ziyaret eden Akbaş’ı Çobanlar İlçe Başkanı Cengiz Ceylan ve Sultandağı İlçe başkanı Metin Kumcu ve Ak Parti yönetim kurulu üyeleri karşıladılar.

Samimi bir ortamda yapılan konuşmalarda söz alan Akbaş; “Sizler buluşmak sizlerle muhabbet etmek bizlere güç veriyor. Bizim uzun yıllar devlet tecrübemiz de teşkilatı ve  teşkilatçılığı  öğrendik.  İnsanlarla sempatik ilişkiler kurarak dertlerini öğrendik yardımcı olmaya çalıştık.

Babam uzun yıllar esnaflık yaptı bende öğrencilik zamanlarımda onun yanında çalıştım. Esnaflığın, insanlığın, varlığın, yokluğun ne olduğunu öğrendim. Çalışmalarımızı yaparken, insanlarımızın göstermiş olduğu teveccühü görünce daha da mutlu olduk. Her gittiğimiz yerde sevgi ve saygı ile karşılandık. Onlarla beraber olduk. Hep birlikte olursak ve el ele verirsek partimiz ve Memleketimiz için faydalı olacağımıza inandık.” dedi.

Akbaş, konuşmasının devamında; “Yeni Türkiye nin bu ayak sesleri siyasi istikrarın ayak sesleridir, bu ayak sesleri toplumsal barışın, huzurun ve kardeşliğin ayak sesleridir.

Sofranız bereketli, yüreğiniz kavi, zihniniz açık, geleceğiniz parlak olsun. Allah birliğimizi, beraberliğimizi daim eylesin, ülkenin geleceğini kaim eylesin.”.dedi.

 

Anayasa Çözüm süreci ve Ekonomi alandaki konuşmalar ardından toplantı sohbet ortamında devam etti.

 

 

 

 

Editör: Haber Merkezi