OEDAŞ Müdürü Ekici'den Yurdunuseven'e Ziyaret
Osmangazi EDAŞ Afyonkarahisar İşletme Müdürü Mehmet Ekici, AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.
 AK Parti İl Başkanlığı görevine atanan İbrahim Yurdunuseven’i Osmangazi EDAŞ İşletme Müdürü Mehmet Ekici’de ziyaret ederek, görevinde başarılar diledi. Karşılıklı fikir alışverişinin yapıldığı ziyarette konuşan İşletme Müdürü Ekici, kurum çalışmaları ile ilgili İl Başkanı Yurdunuseven’e bilgiler verdi. Elektrik kesintilerinin önüne geçmek için çalıştıklarını söyleyen Ekici, özellikle termal bölgelerdeki elektrik kesintilerine değindi. Ekici, “Termal bölgedeki oteller köy hattında. Bu nedenle günde 5 defa elektrik kesiliyor. Bununla ilgili bir çalışma yürütüyoruz. Bu sorunu kısa sürede çözüme kavuşturacağız” dedi.
 HER TÜRLÜ DESTEĞE HAZIRIZ
 OEDAŞ İşletme Müdürü Ekici’nin ziyaretinden duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Başkanı Yurdunuseven, OEDAŞ’ın çalışmalarını yakından takip ettiğini ifade ederek, her türlü desteğe hazır olduklarını belirtti. AK Parti’nin iktidar olması ile birlikte enerji üretimine de ayrı bir önem verdiğine dikkat çeken Yurdunuseven, “Partimiz iktidara gelmesi ile birlikte halkın huzur ve güvenini sağlamak için bir çok değişimin altına imza attı. Özellikle enerji yatırımlarına da ağırlık veren hükümetimiz elektrik üretmeye başladı. Yakın bir zamanda enerji üretiminde iyi bir konuma geleceğimize inanıyorum” diye konuştu.
Editör: Haber Merkezi