Milletvekili Ürün’den Ramazan Bayramı mesajı
Adalet ve Kalkınma Partisi Afyonkarahisar Milletvekili Halil Ürün, bayramlar, dostluğun, kardeşliğin öne çıktığı sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günler olduğunu belirtti.
Ürün Ramazan Bayramı nedeniyle yayınladığı mesajında bayramların her türlü insani ve ahlaki değerlerin yeniden canlandırılarak hayata geçirilmesi açısından fırsatlar yaratan zaman dilimleri olduğunu kaydetti.
 Sosyal dayanışmanın en üst düzeye çıktığı zamanların başında bayramların geldiğini belirten Ürün, mesajında şu ifadelere yer verdi:
“Dostluğun ve kardeşliğin öne çıktığı bayramlar aynı zamanda sevinçlerin ve mutlulukların paylaşıldığı müstesna günlerdir. Bayramların aynı zamanda her türlü insani ve ahlaki değerlerin yeniden canlandırılarak hayata geçirilmesi açısından fırsatlar yaratan zaman dilimleridir. Bayramların bir diğer güzel yönü ise sosyal dayanışmanın en üst düzeye çıktığı zamanların başında gelmeleridir. Bu noktada hemen yanı başımızdaki komşumuz Suriye başta olmak üzere Filistin’de  ve daha dünyanın birçok ülkesinde Müslüman din kardeşlerimiz zulme ve şiddete maruz kalmaktadırlar. Bayram dolayısıyla bu kardeşlerimizi de unutmamamız, onların dertleriyle dertlenmemiz gerekir. Bayramlarda trafik kazalarında her yıl çok sayıda vatandaşımız hayatını kaybetmekte ya da yaralanmaktadır. Bu kazaları ve kayıpları en aza indirebilmemiz için vatandaşlarımızın, trafik konusunda yapılan tüm uyarılara mutlaka uymaları gerekmektedir. Bu duygu ve düşüncelerle tüm İslam aleminin ve Aziz Milletimin Ramazan Bayramı’nı kutluyor, Bayramın tüm insanlık için barışa, sevgiye, kardeşliğe vesile olmasını temenni ediyor, sevgi ve saygılar sunuyorum.”
Editör: Haber Merkezi