MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKALDI, ŞEHRİ KARIŞ KARIŞ DOLAŞIYOR

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, seçim çalışmaları kapsamında Hocalar, Bolvadin ve Çay ilçelerini dolaşarak esnafları ziyaret etti. Esnafların ardından köylere giden Özkaldı’yı vatandaşlar kurban keserek karşıladı.

 

7 Haziran seçimleri öncesi ilçe, belde, köy, mahalle demeden dolaşan Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Hocalar, Bolvadin ve Çay ilçelerinde esnaflarla bir araya geldi. Esnafların yoğun bir ilgi gösterdiği Özkaldı köyleri de ziyaret ederek, vatandaşlarla buluştu. İlk olarak Hocalar ilçesinde esnaf ziyaretinde bulunan Milletvekili adayı Özkaldı’yı İlçe Başkanı İsmail Özkuleli ve yönetimi tarafından karşılandı. İlçe merkezindeki esnafları teker teker gezerek hayırlı işler temennisinde bulunan Özkaldı, “Hükümetlerimiz esnaf                ve sanatkârımızın yanında oldu. Birçok desteklemeyi hayata geçiren hükümetlerimiz esnafımıza rahat bir nefes aldırdı” dedi. Esnaflarla sohbet eden Özkaldı, 2002 önceki Türkiye ile şimdi Türkiye arasında büyük farkların olduğuna dikkat çekti.

 

HOCALARDA PROJELER BİR BİR HAYAT BULDU

Hocalar ilçesinde esnafların ardından Belediye Başkanı Ali Arslan’ı makamında ziyaret eden Milletvekili adaya Akif Özkaldı, çalışmaları hakkında Arslan’dan bilgiler aldı. Hocalar ilçesinde yapımı devam eden Devlethan barajı ile ilgili açıklamalarda bulunan Özkaldı, “Hocalar’a önemli yatırımlar yaptık. Bin 50 dekar zirai araziye sulama suyu temin edeceğimiz Hocalar Çepni Gölet ve Sulaması, Hocalar İlçe Merkezi Bağırsak Deresi Islahı tamamladığımız işlerdir. Bunun yanında bu bölge için son derece önemli olan Hocalar Devlethan (Sandıklı Yavaşlar Barajı) devam eden, bu projemizin sulaması ise proje aşamasındaki işlerimizdendir. Hocalar Yeşilhisar Kasabası Taşkın Koruma Tesisi, Uluköy Köyü Taşkın Koruma Tesisi,Devlethan Köyü Taşkın Koruma Tesisini kazandırdık. Hocalar’da DSİ olarak çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu. Belediye Başkanı Arslan ve esnaf ziyaretinin ardından ilçeye bağlı köyleri gezen Özkaldı, köylerde coşkulu bir şekilde karşılandı. Özkaldı, yapılan yatırımları ve hizmetleri vatandaşlara anlattı.

 

ÖZKALDI’YA BOLVADİN DE BÜYÜK İLGİL

Hocalar ilçesinin ardından Bolvadin’de ziyaretlerde bulunan Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Bolvadin Ticaret ve Sanayi Odası tarafından hazırlanan ‘Bahar Buluşması’na katıldı. AKÜ Bolvadin MYO Kırkgöz Kampüsünde gerçekleşen ‘Bahar Buluşmasın’ da iş adamlarıyla istişarelerde bulunan Özkaldı, DSİ Genel Müdürlüğü döneminde yaptığı çalışmaları anlattı. Programa katılan iş adamları Özkaldı’ya yoğun bir ilgi gösterdi. ‘Bahar Buluşması’nın ardından ilçe merkezindeki esnafları ziyaret eden Özkaldı’ya hemşerileri tarafından büyük destek verdi. Dualarının ve destelerinin Özkaldı ile olduğunu belirten esnaflar, “Akif bey bizim evladımız. Bolvadin olarak evladımızın yanındayız” dediler. Esnaf ziyaretinin ardından seçim bürosuna geçen Özkaldı, vatandaşlarla sohbet ederek sorunlarını dinledi.

 

İLÇELERİMİZE HİZMET YAĞDIRDIK

Bolvadin ilçesindeki temaslarının ardından Çay ilçesine geçen Milletvekili adayı İnşaat Yüksek Mühendisi Akif Özkaldı, ilçe Başkanı Ali Çelikbaş ve yönetimi tarafından karşılandı. İlçe teşkilatını ziyaret eden Özkaldı, partililer ile bir araya gelerek sohbet etti. Çay ilçesindeki seçim çalışmaları hakkında ilçe Başkanı Çelikbaş ile fikir alış verişinde bulunan Özkaldı, beraberindeki partililer ile birlikte ilçeye bağlı köylerini ziyaret etti. Gittiği her köyde kurban kesilerek karşılanan Özkaldı’ya vatandaşların ilgisi yoğun oldu. Vatandaşların gösterdiği yoğun ilgiden dolayı büyük bir memnuniyet duyduğunu dile getiren Özkaldı, “Çay barajı başta olmak üzere, ilçemize bağlı belde ve köylerinde yatırımlar yaptık. Halkımız yapılan yatırımların ve hizmetlerin farkında olduğunu bir kez daha görmüş olduk. İnanıyoruz ki 7 Haziran seçimlerinde Çay ilçesi partimize destek vermeye devam edecek. Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü’nce Çay ilçesine 2003’ten günümüze kadar 160 milyon TL tutarında yatırım yapıldı. Çay ilçemizin yanı sıra bütün ilçelerimize yatırım ve hizmet yağdırdık” dedi. Hocalar, Bolvadin ve Çay ziyaretlerinde Özkaldı’ya ilçe başkanları ve yönetimleri, il genel meclis üyeleri, ilçe kadın ve gençlik kolları başkanları ve yönetimleri ile partililer eşlik etti. 

Editör: Haber Merkezi