MİLLETVEKİLİ ADAYI ÖZKALDI, BOLVADİN’DE KERMES AÇILIŞI YAPTI

 

AK Parti Afyonkarahisar Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Bolvadin ilçesinde Kadınlar kulübü tarafından düzenlenen kermesin açılışını gerçekleştirdi. Özkaldı, kermesin hayırlı olmasını dileyerek, “Kadınlar kulübümüz güzel bir etkinliğe imza atıyor. Kendilerini kutluyorum” dedi.

 

7 Haziran seçimleri öncesi çalışmalarını bütün hızıyla sürdüren AK Parti Milletvekili adayı Akif Özkaldı, Bolvadin ilçesinde çeşitli ziyaret ve açılışlarda bulundu. Bolvadin Kadınlar Kulübü tarafından hazırlanan kermesin açılışını yapan Özkaldı, yöresel yiyecek ve giyecek stantlarını inceledi. Kermese Bolvadin ilçesinin yanı sıra diğer ilçelerde kadın girişimcilerin katıldığını dile getiren Bolvadin Kadın Girişimciler Derneği Başkanı Esra Akcan, kadınların kermese büyük ilgi gösterdiğini söyledi. Akcan, Bolvadin Kadın Girişimciler Kulübünün sosyal paylaşım sitesinde 2 bin 500’den fazla takipçisi olduğunu dile getirdi.

 

GÜZEL BİR ETKİNLİĞE İMZA ATTILAR

Bolvadin’e ait yöresel yiyecek ve giyeceklerin yer aldığı kermesin hayırlı olmasını dileyen Milletvekili adayı Özkaldı, “Kadınlarımızı kutluyorum. Bolvadin ilçemizde kadınlar kulübü üyesi girişimci bayanlarımız girişimcilik ruhunu kullanarak güzel bir hizmete imza atıyorlar. Burada Bolvadin ilçemize ait yöresel yiyecek ve giysileri sergiliyorlar. Bir birinden güzel hamur işlerini ve yemekleri tanıtıyorlar. Hem Bolvadin ilçemizdeki bayanlarımız hem de diğer ilçelerden gelen girişimci bayanlarımız bir arada güzel işler başarıyorlar. Ben kendilerini tebrik ediyor. Çalışmalarında başarılar diliyorum” diyerek konuştu. Yapılan konuşmaların ardından kermesin açılışını girişimci bayanlarla birlikte yapan Özkaldı, stantları inceledi. Özkaldı, kermese gelen vatandaşlara elleriyle yiyecek ikram etti. 

Editör: Haber Merkezi