MHP’den berberlere taziye ziyareti
MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve yönetim kurulu üyeleri, Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası’nın 13 üyesinin trafik kazasında hayatını kaybetmesi nedeniyle, Oda’ya taziye ziyaretinde bulundu
Oda Başkanı Ahmet Tan’a taziye dileklerini ileten Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İl Başkanı Aziz Aslan, "Elim kazada vefat eden genç kardeşlerimize Allah'tan rahmet diliyoruz, ailelerine sabr-ı cemil niyaz ediyoruz. Allah yakınlarına sabırlar versin. Bu kaza tüm Afyonkarahisar’ı yasa boğmuştur. Çok üzüldük. Yaralılara da acil şifalar diliyoruz. İnşallah en kısa zamanda yaralı hemşerilerimizde iyileşirler. Acı bir durum. Sebepleri ne olursa olsun sonucu çok kötü. Söylenecek çok fazla bir şey yok. Bu düşünceden hareketle merhumların ailelerini ziyaret etmeye çalıştık. Geçmiş olsun dileklerimizi sunarak acılarını paylaştık. Bundan sonra üzerimize düşeni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.
Afyonkarahisar Berberler ve Kuaförler Odası Başkanı Ahmet Tan ise ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek MHP İl Başkanı Aziz Aslan ve beraberindeki yönetim kurulu üyelerine teşekkür etti.
Editör: Haber Merkezi