Medya Konseyi’nden Emniyet Müdürü Şen’e ziyaret

Medya Konseyi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, ilimize yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fahrettin Şen’i ziyaret etti.
Afyonkarahisar’a yeni atanan İl Emniyet Müdürü Fehrettin Şen’e ‘hayırlı olsun’ ziyaretleri sürüyor. Medya Konseyi Afyonkarahisar İl Temsilcisi Mustafa Dağhan, Emniyet Müdürü Şen’i makamında ziyaret etti.
Karşılıklı görüş alışverişinin yapıldığı ziyarette Mustafa Dağhan, Fahrettin Şen’e Medya Konseyi ve Afyon basını hakkında bilgiler verdi. Emniyet Müdürlüğü’nün gazetecilerle işbirliği ve dayanışma içinde çalıştığını kaydeden Dağhan, gazeteciler olarak olay ve kazalarda daha kolay bilgi alabilme noktasında Şen’den destek istedi. Dağhan, Fahrettin Şen’e çalışmalarında başarılar diledi.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Emniyet Müdürü Şen ise, gazetecilerinde kendileri gibi kamu görevi üstlendiğini belirterek, her konuda gazetecilerin yanında olduklarını işbirliği ve dayanışmanın süreceğini bildirdi.
Fahrettin Şen, özellikle Afyonkarahisar’da uyuşturucu satıcıları ve diğer asayiş konularında ciddi çalışmalar yürüttüklerini kaydederek, Afyonkarahisar’ın huzuru ve güvenini sağlamak için ne gerekiyorsa yapacaklarını belirtti.  
 
Editör: Haber Merkezi