Marmara Afyon MADEF'in Yeni Başkanı

 2010  Yılında  Marmara bölgesinde  faaliyet gösteren on bir Afyonkarahisar dernekleri bir araya gelerek  kurdukları  Afyon MADEF (Marmara Bölgesi Afyonkarahisar Dernekleri Federasyonu)  başkanı . İlyas SEÇEN’in  son yapılan yönetim kurulu toplantısında   işlerinin yoğunluğu nedeniyle istifa etti.

Yönetim kurulu tarafından istifası kabul edilen  İlyas Seçen’in  yerine  Federasyonda Başkan yardımcısı  olarak görev yapan,  Bolvadin Çalışma Platformu kurucu  Genel   Başkanı  Ercan Köseer   yönetim kurulu tarafından  Afyon  MADEF başkanlığına seçildi.

Afyon MADEF başkanlığına seçilen  Ercan Köseer yaptığı kısa konuşmada “Afyon MADEF’e kurulduğu günden bu güne kadar başkanlık  yapan kurucu başkan İlyas Seçen’e yaptığı çalışmalardan dolayı  teşekkür etti.  Köseer, Beni bu göreve getiren  Yönetim kurulumuza  teşekkür ederim. Başkanı bulunduğum  Afyon MADEF’in  Sosyal ve Kültürel etkinliklerinde  hep birlikte büyük işler yapacağımızdan herkesin emin olmasını bekliyorum dedi. Köseer şahsım ve yönetim kurulum adına, Marmara bölgesinde bulunan tüm   hemşehrilerimize   daha iyi hizmetlerde bulunmak için sizlerinle birlikte büyük yol alacağımıza  inancım tamdır.  Afyon MADEF  olarak yapacağımız tüm etkinliklerde hemşehrilerimin desteklerini esirgemeyeceğini bekliyorum. Bu vesile ile  kıymetli hemşehrilerime ve dostlarıma saygılarımı ve sevgilerimi sunuyor.

Editör: Haber Merkezi