İGM BAŞKANI SEL, YÖNETİM KURULU TOPLANTISINA KATILDI
 
İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, AK Parti Afyonkarahisar İl Başkanlığının Yönetim Kurulu Toplantısına katıldı. İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven’in başkanlık ettiği toplantıda Meclis Başkanı Sel, yönetim kurulu üyelerini meclis çalışmaları hakkında bilgilendirdi.
 
AK Parti il Yönetim Kurulu Üyelerine meclis tarafından yapılan hizmet ve yatırımlardan bahseden İl Genel Meclis Başkanı Salih Sel, kapanan beldelerin köylerden daha kötü durumda olduğunu dile getirdi. Köylerde yapılan çalışmalar ile alt ve üst yapıların yanı sıra eğitim alanında da ciddi adımlar atıldığına dikkat çeken Meclis Başkanı Sel, köy, belde ve ilçelerde eğitime yönelik okul eksikliklerini öğrenci ve ihtiyaç durumuna göre giderdiklerini söyledi. Kapanan beldelerdeki sorunlardan da bahseden Başkan Sel, “Kapanan beldelerin köylerden daha iyidir diye düşünüyorduk. Fakat baktığımızda bu beldelerin köylerimizin hizmet ve yatırım anlamında çok geride olduğunu görüyoruz. Bu da tabi bizleri üzüyor. Ama kapanan beldelerimize de yatırım ve hizmete devam edeceğiz. Sonuçta orada yaşayan insanlar bizim insanımız. Hizmetlerimizi yaparken hiçbir ayrım yapmadan ihtiyaca göre hizmet ediyoruz. Meclis olarak kapanan beldelerde yaşayan vatandaşlarımızı mağdur etmemek için çalışıyoruz” diye konuştu.
 
SİZLERİN HER ZAMAN YANINDAYIZ
Meclis Başkanı Salih Sel’in ve meclis üyelerinin yaptıkları hizmet ve yatırımları yakından takip ettiklerini dile getiren AK Parti İl Başkanı İbrahim Yurdunuseven, kapanan beldelerinde hak ettiği hizmeti alacağından emin olduğunu belirtti. Başkan Yurdunuseven, şöyle konuştu; “İl Genel Meclis çalışmalarını yakinen takip ediyoruz. Zaman zaman meclis toplantılarımıza katılarak üyelerimizle birlikte oluyoruz. Meclisimizin Özel İdare Genel Sekreterliği kanalıyla güzel hizmetler ve yatırımlar yaptığını görüyoruz. Köylerimizin daha yaşanabilir bir hale geldiğini görüyoruz. Yatırımları ve hizmetleri gördükçe mutlu oluyoruz. Bu nedenle çalışmalarında Meclis Başkanımıza ve üyelerine başarılar diliyor. Her zaman yanlarında olduğumuzu söylemek istiyoruz.” Yapılan konuşmaların ardından Yönetim kurulu toplantısı Başkan Yurdunuseven başkanlığında devam etti.
Editör: Haber Merkezi